Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Alanya - Turcja

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Mam taką panoramkę z tego miejsca Przypomniały mi się wakacje sprzed kilku lat Świetne miejsce, z obu stron góry zresztą można zrobić niezłe zdjęcia. Jak również po drodze z góry w dół.
    Dla mnie panorama pasuje, i technicznie i "klimatycznie", to rzeczywiście tak tam wygląda, wiem, byłem

Cytat Zamieszczone przez durom Zobacz posta
    Teraz żałuję że nie chciało mi się tam wchodzić
    Nie trzeba wchodzić, a schodzić, jest lżej Na górę wjeżdżasz busikiem (spod meczetu w centrum), dojeżdżasz na górę, a potem schodzisz, i masz po drodze wiele ciekawych motywów do focenia
    FX/DX/CX/www

Domyślnie

jarekf34 wrzuć więcej fotek z tego miejsca, np. tutaj http://forum.nikoniarze.pl/forumdisplay.php?f=97

miałem tam jechać w tym roku ale plany się zmieniły i kasa poszła na coś ważniejszego :[
    brak

Domyślnie

Mam sentyment do tego miejsca. Jest bardzo piekne. I moze troche nie bjestem obiektywna, jednakże zdjęcie mi sie podoba. No fobra, jakbym miała czepiac sie detali to może niebo jest troche nie teges. Ale oglolnie jestem na TAK i to duzymi literami
    Fotografia prasowa, sportowa, reportaże.
    http://press-shots.blogspot.com/
    Nikon D500, D300s, D80, F65, T 70-300, T 17-50 f/2.8, N 50 f/1.8, S10-20, SB 900, YN 587

Domyślnie

Jeszcze raz dzięki za opinie i krytyke szczególnie tego nieba bo teraz żeczywiście widzę to bardziej i wiem ,że jest sknocone.
    dlugas1982 więcej zdjęć postaram się wrzucić wieczorkiem.
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

fajnie dzięki
    brak

Domyślnie

fajny wakacyjny klimat

Domyślnie

dlugas1982 trochę fotek wrzuciłem tak jak chciałeś,mam nadzieję że sie spodobają,nie są rewelacyjne ale jak narazie potrafię tyle.
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów