Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Rzeka

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Ładnie podane, podoba się tak jak jest.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jaskier Zobacz posta
    Też mi się podoba. Nie wiem dlaczego ale podczas zmniejszania uciekła ostrość. Może przy następnej próbie nad tym popracuje. Ogólnie dzięki za zainteresowanie, bo zaglądam na forum, staram podpatrywać i się uczyć, ale czasami dopada normalnie mnie depresja Zima idzie - więc to chyba ostatnie zabawy w krajobraz w tym roku...

Dzięki i pozdrawiam
    Co Ty piszesz ??? nie wiem czy nie piękniejsze kadry można zimą ustrzelić
    ps też tak myślałem, przed moją pierwsza fotograficzną zimą
    zawsze po zmniejszeniu zdjęcia trzeba je wyostrzyć !!!
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    Co Ty piszesz ??? nie wiem czy nie piękniejsze kadry można zimą ustrzelić
    ps też tak myślałem, przed moją pierwsza fotograficzną zimą
    zawsze po zmniejszeniu zdjęcia trzeba je wyostrzyć !!!
    Los (tzn. miłość) pchnął mnie w rejony, gdzie w zimie jest nie tylko zimno ale i non stop ciemno, więc na pewien czas o krajobrazie będę musiał zapomnieć - ale zastanawiam się nad astrofotografia - i może w końcu uda się upolować zorzę!

Pozdrawiam

Domyślnie

Los (tzn. miłość) pchnął mnie w rejony, gdzie w zimie jest nie tylko zimno ale i non stop ciemno, więc na pewien czas o krajobrazie będę musiał zapomnieć - ale zastanawiam się nad astrofotografia - i może w końcu uda się upolować zorzę!

Pozdrawiam
    Islandia czy Norwegia? Tam to sie robi zdjecia....nie marudz!
    A zdjecie calkiem ladne

Domyślnie

Pozdrawiam
    No nie, masz szanse ustrzelic zorze i narzekasz, toz to marzenie wielu fotografow...mam nadzieje ze kiedys ja upolujesz i zarzucisz na forum. Z tego co pamietam to tylko raz widzialem tutaj zorze na forum w dziale krajobraz.

A wracajac do zdjecia, to bardzo ladny kadr i kolorki, mi sie podoba. Brakuje troche detalu na tych kamieniach na pierwszym planie, sprobowal bym strzelic ten kadr jeszcze raz przy lagodniejszym bocznym swiatelku...
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Szwecja, ale ja tu rok mieszkam - i zorzy na oczy nie widziałem - obserwuje prognozy i gdy warunki są sprzyjające to może zorza jest tylko chmury zasłaniają. Ale ciągle nie tracę nadziei, a gdy już się uda (tzn. zdjęcie też) to z pewnością podzielę się tym faktem na forum. Dzięki za podpowiedzi.

Pozdrawiam

Domyślnie

Bardzo ładna fotografia,z super kolorami .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurek1906 Zobacz posta
    Bardzo ładna fotografia,z super kolorami .
    I ja tak uważam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów