Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Słońca blask

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Bleee ... widok może i był fajny ale zdjęcie fatalne technicznie. Do tego matryce masz brudną.
    Trudno nie zgodzić się z Maćkiem... Z Darkiem również.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    Masz racje .Wiec zacznij wiecej siedzieć przy swoich zdjęciach ,a mniej na forum Moze wkoncu pokarzesz mi szkole dobrego fotografowania i obrabiania zdjęć .Pozdrawiam
    Nie rozumiem, czemu tak się zjeżyłeś. Pokazujesz zdjęcia, ja je oglądam i napisałem co sądzę, od początku widać, że krytyka Tobie nie leży, o moje zdjęcia się nie martw. Nie dziw się jak nie będziesz miał jakichkolwiek komentarzy traktując tak każdego, kto napisze, beee. Ja się cieszę jak ktoś szczerze mi napisze, staram się wyciągać wnioski, może nie zawsze mi to wychodzi, ale się staram.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie Słońca blask

Cytat Zamieszczone przez darek_d

Nie rozumiem, czemu tak się zjeżyłeś. Pokazujesz zdjęcia, ja je oglądam i napisałem co sądzę, od początku widać, że krytyka Tobie nie leży, o moje zdjęcia się nie martw. Nie dziw się jak nie będziesz miał jakichkolwiek komentarzy traktując tak każdego, kto napisze, beee. Ja się cieszę jak ktoś szczerze mi napisze, staram się wyciągać wnioski, może nie zawsze mi to wychodzi, ale się staram.
    No i widzisz ,jak ładnie odwrociles kota ogonem.Ty poprostu wyrzuciles moje zdjęcie do kosza z czym się nie zgadzam.Wsposob jaki to pokazalem możliwe ze był przesadny.Za co Duże Przepraszam.Faktycznie nie ma co bronić tak tego zdjęcia.Jak je przekadruje i obrobie to się podyskutuje.Pozdrawiam

Domyślnie

Tak sobie patrze na to zdjecie i ... widze ciekawe kadry z dlugiej lufy
    Bo warunki miales przednie
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów