Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mini21 Zobacz posta
    Jeśli chodzi o plecaki otwierane od strony pleców to chyba tylko Flipside 400 (może ewentualnie któryś z Slignshootów, ale tego nie wiem na pewno).

Ja z kolei mogę polecić plecaczek Naneu Pro Military Sahara 217F.
    Plecak naprawdę pojemny i pakowny.
    Ma mnóstwo przegródek na pierdoły, miejsce na lapka itp.

Natomiast z naprawdę tanich plecaków, to wiem, że jest coś takiego jak Monster, którego znajdziesz na allegro, bo jego pełnej nazwy nie pamiętam.
    Chodzi z pewnością o JPA Monster Foto, plecak za śmieszną kwotę (179 zł), mieszcze w nim:
    -D90+grip
    -D70s+grip
    -Sigmę 70-200/2.8
    -Tamrona 17-50/2.8
    -Nikkora 50/1.8
    -1 X sb-600
    -1 X Yn-460
    -wyzwalacze radiowe

Jeszcze z 2 stałki wejdą spokojnie, uzywam ponad rok-jedyny minus: trochę słabe przegródki, ale poradziłem sobie z tym.
    -filtry
    -lampka
    -resztę pierdół

Domyślnie

Greg77

Dzieki za info. Już postanowiłem że kupuje Flipside 400
    Przekonało mnie to zdjęcie:

http://farm3.static.flickr.com/2645/...5ec6499956.jpg

Znalazłem fajne porównanie pakowności Lowepro serii Flipside
    http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...ed=0CCYQ9QEwCA

Dziękuje wszystkim za pomoc.
    Pozdrawiam
    D300+MB-D10| N18-55 | 35/1.8 | 50/1.8 | SY85/1.4 | SB-900 | Flipside 400 | MF 055XPROB | 2x YN 560 | RF-602 | F&V |

Domyślnie

Żeby utwierdzić Ciebie, że dobrze zrobiłeś napiszę co ja mieszczę w moim flipside 400
    D700 z gripem z zapiętym 70-200 lub 35/50 i wtedy pod spodem 70-200. Po bokach 35, 50, 105, 55 i tamron 17-35. Z boku yongnuo 560, z przodu sb900 i druga Yongnuo 560. Do tego jeszcze ładowarka, colorchecker, jakieś pierdoły typu filtry, osłona na lampę wbudowaną, jakieś szmatki, gruszka itd itd. Pojemna bestia, przy czym ten zupełnie dolny rząd jest trochę niewygodny. Klapa nie odpina się do samego dołu i czasami ciężko szybko coś wyciągnać.
    Niemniej jednak wykonanie i pojemność genialna, przy czym nie wygląda na taki duży jaki jest!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nickt Zobacz posta
    Niemniej jednak wykonanie i pojemność genialna, przy czym nie wygląda na taki duży jaki jest!
    Dokladnie, do samolotu wpuszcza bez pytan, ladnie wykonany i zgrabny. Minus to wyciaganie sprzetu z dolnej czesci i uchwyt na statyw jest tylko umowny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Dokladnie, do samolotu wpuszcza bez pytan, ladnie wykonany i zgrabny. Minus to wyciaganie sprzetu z dolnej czesci i uchwyt na statyw jest tylko umowny
    będzie problem z przypięciem 2x w803??
    никон

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AdamoN Zobacz posta
    Greg77

Dzieki za info. Już postanowiłem że kupuje Flipside 400
    Przekonało mnie to zdjęcie:

http://farm3.static.flickr.com/2645/...5ec6499956.jpg
    Przecież chciałeś z tulipanami. W tym plecaku masz szanse je doszczętnie połamać...

Domyślnie

Wyglada na to ze autor juz sie zdecydowal, pora na mnie.

Szukam plecaka podrozno/fotograficznego (pol na aparat i pol na inne szpargaly). zalezy mi przede wszystkim na tym aby nie wygladal jak plecak na aparat. Przedzial na sprzet nie musi byc duzy, ma sie tam zmiescic D700, 50mm, 16-35 i lampka

ktokolwiek widzial? ktokolwiek wie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Modron Zobacz posta
    Wyglada na to ze autor juz sie zdecydowal, pora na mnie.

Szukam plecaka podrozno/fotograficznego (pol na aparat i pol na inne szpargaly). zalezy mi przede wszystkim na tym aby nie wygladal jak plecak na aparat. Przedzial na sprzet nie musi byc duzy, ma sie tam zmiescic D700, 50mm, 16-35 i lampka

ktokolwiek widzial? ktokolwiek wie?
    przykładowo Kata DR 466, Kata DR 467, Tamrac Aero 80, i wiele wiele innych - pytanie tylko jaka cena, jaka pojemność części turystycznej, czy chcesz/ nie chcesz przegrody na laptopa
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    przykładowo Kata DR 466, Kata DR 467, Tamrac Aero 80, i wiele wiele innych - pytanie tylko jaka cena, jaka pojemność części turystycznej, czy chcesz/ nie chcesz przegrody na laptopa
    mialem Kate DR ... i w sumie wszystko ok ale te model nie byl za wygodny do wyciagania i wkladania aparatu (a byl to mniejszy D80) i oslona przeciwdeszczowa latwo sie zsuwala podczas marszu.
    cena nie jest az tak wazna poki jest w granicach rozsadku (1000zl odpada)
    czesc turystyczna taka na ksiazke, jablko i jakis lekki sweterek jak sie zimno zrobi
    przegroda na laptopa nie konieczna bo mozna zawsze wrzucic do duzego plecaka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gio Zobacz posta
    Przecież chciałeś z tulipanami. W tym plecaku masz szanse je doszczętnie połamać...

Chciałem chiałem... i mam nadzieje że je tam zmieszcze

Jeżeli masz inną propozycje chętnie wysłucham.
    D300+MB-D10| N18-55 | 35/1.8 | 50/1.8 | SY85/1.4 | SB-900 | Flipside 400 | MF 055XPROB | 2x YN 560 | RF-602 | F&V |

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów