Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Piekary Śląskie

Domyślnie

Jak zawsze wysoki poziom prac, najbardziej podoba mi się 9 i 16

Domyślnie

Fajne autko Świetnie je pokazałeś.

Domyślnie

Hmmm, nie wiem czy moja ocena będzie obiektywna ale jest to mój ulubiony samochód w tej klasie.
    Zdjęcia bardzo profesjonalne i dokładne. Pasowałyby bez problemu do katalogu Fiata/Abartha.
    Jestem w 100% na tak. Jeśli na siłę miałbym coś znaleźć to na 13 ( i na kilku innych lecz nie tak bardzo) to białe niebo ale i tak przy tak wysokim poziomie to tzw pikuś.
    D90 | N35 | S10-20
    <a href="https://www.facebook.com/manonthewhiteline">Man on the White Line</a>

Domyślnie

Zdjęcia bardzo profesjonalne i dokładne
    w pelni sie z tym zgadzam

pozdr.
    nikony dwa i jakies szkła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marki Zobacz posta
    Jak zawsze wysoki poziom prac,
    Cytat Zamieszczone przez misiobudrysio Zobacz posta
    w pelni sie z tym zgadzam

pozdr.
    i ja się dopiszę
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Cały set bardzo fajny. Jak dla mnie 3 i 10 najciekawsze.

Domyślnie

Bardzo fajny secik, wszystkie zdjęcia bardzo mi się podobają. Kiedyś miałem okazję widzieć tego fiacika w jego pierwszej wersji ( przepraszam za jakość 1 i 2). Kiedyś muszę spróbować zrobić taki secik, a te zdjęcia będą dla mnie przykładem Pozdrawiam
    Nikon - przybora
    "Dobrym słowem można długo żyć. Dlatego dawaj je ludziom, gdy na to zasłużą.
    Bo potrzebują ludzkiej akceptacji. Bo bez niej trudno jest żyć."
    -M.Maliński

Domyślnie ukłon

miazga a 9 dla mnie ogień !

don Chichot
    Gość

Domyślnie

Jak dla mnie - za dużo zdjęć. 1 i 2 bardzo podobne, tak jak 6 i 7 ( to chyba to samo zdjęcie). Ogólnie sprawiają wrażenie niestarannych: na 4 ślady błota na błotniku - albo samochód pokazujemy "salonowo", a takie wrażenie sprawia ten set, albo rajdowo i wtedy można sobie pozwolić na pokazywanie śladów używania. Na 8 coś wycieka spod samochodu. Na 13 brudny pokrowiec na oparciu i widoczne tandetne wykończenie u dołu (to nie uwaga do fotografa tylko do producenta). Na 15 jakiś niepotrzebny element w tle na ścianie przy prawej krawędzi, na 16 po prawej czarna plama na zbiegu podłoża i krawężnika.

Bardzo mi się podoba 3, chociaż moim zdaniem niepotrzebnie jest zapalona lampka oświetlenia tablicy - przy tym balansie bieli wygląda jak świeczka.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów