Ja mam alergię na pomarańcz chyba. Razie mnie taki WB.
Szukaj
Ja mam alergię na pomarańcz chyba. Razie mnie taki WB.
Właśnie tak mi się coś zapamiętało z jednego Twoich poprzednich wrzutówSzacuneczek za to, że potrafisz
![]()
Boje sie że jak kupie se D700 to bedą mówić o ten to ma sprzęt a zdjęć robić nie potrafibo zdarzają sie takie przykłady na forum.
Wkurzają mnie tylko goście na weselach którzy cos tam sobie pstrykam w domu a w reku trzyma np. D700)
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Haaa super zobaczyłem przynajmniej zdjęcia z wesela koleżanki
Pozdrawiam.
Nikon System
Kadry OK, kolor OK - szkoda, że tyle w B&W.
Nie przepadam za brakiem kontrastu.
MarcinWilk
Panowie, i niestety muszę z Wami zgodzić. Galeria od dawna nieuaktualniana, inne szkła, inne podejście do sprawy - pokazując się z bardziej złej strony oceniałem, nie myśląc że sam zostanę oceniony na podstawie starych setów. I właśnie przy tej okazji muszę powiedzieć - macie racje.
p.s. czasami trzeba się przyznać do swoich błędów
kadry ok, treść ok, ale nie rozumiem po jakiego spartoliłeś fajne BW obniżaniem kontrastu (wiem wiem, że jest to modne i fajne [; ) ?
co do szumu, niech sobie będzie na odbitkach i tak go nie widać, a światło naturalne
14 stka - fajna sceneria kadr, ale mina młodej.... pseudo-modelkowa poza...zero naturalności..fuuu, no i obróbka...
tyle uwag
Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G
Gdybym to ja znalazł się w takiej sytuacji to na chwilę obecną w Galerii widniałaby adnotacja: "Trwają prace konserwacyjne - PRZEPRASZAMY!" a od jutro zaczęłyby się pojawiać nowe foty, robione nowym sprzętem i nową techniką.
Wybacz ale ta galeria to raczej antyreklama dla Ciebie kolego
Radzę jak najszybciej wymienić zdjęcia na nowe/lepsze o ile je faktycznie posiadasz.
Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.
Skontaktuj się z nami