Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Domyślnie

Ja mam alergię na pomarańcz chyba. Razie mnie taki WB.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastrana Zobacz posta
    ...Szumy wyszły bo nie mam np.d3 ani nawet pełnej klatki...
    Właśnie tak mi się coś zapamiętało z jednego Twoich poprzednich wrzutów Szacuneczek za to, że potrafisz

Domyślnie

Boje sie że jak kupie se D700 to bedą mówić o ten to ma sprzęt a zdjęć robić nie potrafi bo zdarzają sie takie przykłady na forum.
    Wkurzają mnie tylko goście na weselach którzy cos tam sobie pstrykam w domu a w reku trzyma np. D700)
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Haaa super zobaczyłem przynajmniej zdjęcia z wesela koleżanki

Pozdrawiam.
    Nikon System

Domyślnie

Kadry OK, kolor OK - szkoda, że tyle w B&W.
    Nie przepadam za brakiem kontrastu.
    MarcinWilk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stef Zobacz posta
    Wiesz co blue_21, nie chcę żebyś źle mnie zrozumiał,
    ale właśnie obejrzałem (...)
    Też zajrzałem w galerie blue_21 i miałem podobne zdanie ale wolałem nic nie pisać Każdy ma inne spojrzenie na TĄ chwile.(...)
    Panowie, i niestety muszę z Wami zgodzić. Galeria od dawna nieuaktualniana, inne szkła, inne podejście do sprawy - pokazując się z bardziej złej strony oceniałem, nie myśląc że sam zostanę oceniony na podstawie starych setów. I właśnie przy tej okazji muszę powiedzieć - macie racje.

p.s. czasami trzeba się przyznać do swoich błędów

Domyślnie

kadry ok, treść ok, ale nie rozumiem po jakiego spartoliłeś fajne BW obniżaniem kontrastu (wiem wiem, że jest to modne i fajne [; ) ?
    co do szumu, niech sobie będzie na odbitkach i tak go nie widać, a światło naturalne
    14 stka - fajna sceneria kadr, ale mina młodej.... pseudo-modelkowa poza...zero naturalności..fuuu, no i obróbka...

tyle uwag
    Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G

Domyślnie

Boje sie że jak kupie se D700 to bedą mówić o ten to ma sprzęt a zdjęć robić nie potrafi bo zdarzają sie takie przykłady na forum.
    Wkurzają mnie tylko goście na weselach którzy cos tam sobie pstrykam w domu a w reku trzyma np. D700)
    Heh, mam to samo

Pozdro.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blue_21 Zobacz posta
    Panowie, i niestety muszę z Wami zgodzić. Galeria od dawna nieuaktualniana, inne szkła, inne podejście do sprawy - pokazując się z bardziej złej strony oceniałem, nie myśląc że sam zostanę oceniony na podstawie starych setów. I właśnie przy tej okazji muszę powiedzieć - macie racje.

p.s. czasami trzeba się przyznać do swoich błędów
    Gdybym to ja znalazł się w takiej sytuacji to na chwilę obecną w Galerii widniałaby adnotacja: "Trwają prace konserwacyjne - PRZEPRASZAMY!" a od jutro zaczęłyby się pojawiać nowe foty, robione nowym sprzętem i nową techniką.

Wybacz ale ta galeria to raczej antyreklama dla Ciebie kolego

Radzę jak najszybciej wymienić zdjęcia na nowe/lepsze o ile je faktycznie posiadasz.
    Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów