Close

Strona 13 z 17 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 167

Domyślnie

Ech, pozostaje pytanie. Co warto kupić skoro nie tą gazetę?

Domyślnie

Jakby to nie zabrzmiało obrazoburczo uważam że to właśnie zdjęcie z Libanu to najlepsza rzecz która przytrafiła się DCP.
    Sądzę w przeciwieństwie do docxxx że było to działanie niezamierzone. A jego publikacja wywołała kilku stronicową dyskusję na tym forum na ważne tematy cenzury moralności w fotografii prasowej.
    Zburzyło tez dobry nastrój "zobaczenia paru udanych obrazków, miłego spędzenia czasu" a uważam że taki jest właśnie sens takich zdjęć. Nie pogoń za sensacją a zmuszenie do zastanowienia i refleksji.
    Mnie osobiście bardziej zszokowało i przeraziło zdjęcie ze strony 41.
    Was ono nie szokuje?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sznuras Zobacz posta
    Mnie osobiście bardziej zszokowało i przeraziło zdjęcie ze strony 41.
    Was ono nie szokuje?
    Przecież o to chodziło autorowi zdjęcia. Zakładam, że zdjęcie nie jest aranżowane, więc przedstawia rzeczywistość taką, jaka jest; szokującą.

Domyślnie prenumerata

Gdyby ktoś był zainteresowany półroczną prenumeratą za 50% to polecam oferte grouponu

http://www.groupon.pl/oferty/oferta-...-online/195642
    D90+grip / N18-200VR / N35/2 / N85/1,8 / Falcon 8 / SB800
    Mariusz Filanowski - portfolio fotograficzne

Rozmowny Awatar McSimus
    Miasto
    Międzyrzec Podlaski / Wejherowo

Domyślnie

Jest już nowy numer (czwarty). Zbulwersowanym poprzednim numerem polecam zdjęcie po masakrze obozu uchodźców w Bejrucie w 1982 r.
    Kliknij, nic nie stracisz www.pajacyk.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McSimus Zobacz posta
    A moim zdaniem to że zamkniemy oczy wcale nie znaczy że nas nie ma. Ale to moje zdanie.
    A ja to zdanie popieram!
    Niestety rzeczywistość, która nas otacza jest brutalna, a uświadomienie tego młodszym pokoleniom może kiedyś przyniesie korzyści.
    Ale to tylko moje zdanie.

Domyślnie

A mi najbardziej do tej pory w DCP podobał się numer gdzie w rubryce "poprawiamy Wasze zdjęcia" czy jakoś tak, fachowiec spotyka się z osobą, która potrzebuje pomocy przy robieniu zdjęć i podpowiada jej co i jak otóż w owym numerze dziewczyna miała problem ze zdjęciami we wnetrzach, posiadała Canona 400D + kit + 50 f.8. Rozpoznanie --> trzeba kupić 5D Mark II + tilt-shift 17mm od razu widać, że to przedruk albo porada z forum "jaki sprzęt najlepiej wybrać"
    D800 + D300 + N 14-24 f/2.8 + N 70-200 f/2.8VR + N 50 f/1.4 G + N 10,5 f/2.8 + SB 900

Domyślnie

A była porada jak napaść na bank, żeby nie złapali?
    D, F, Xmm/xx, Już sam się gubię w tym wszystkim.

Domyślnie

ciekawy też jest artykuł, a właściwie to że nie ma końca

patrz -> strona 56 ( DCP 2 / 2011 )

czy tylko mój egzemplarz tak ma ?
    oczy i matryca

moje f.

Domyślnie

Kupiłem jak do te pory wszystkie numery tego pisma, na początku myślałem, ze będzie to fajne pisemko na rynku. O ile rozumiałem, że na początku praktycznie wszystko to były przedruki o tyle coraz bardziej mnie to mierzi, że np. publikowane zdjęcia są nadal ludzi spoza naszego kraju. Nie wierzę, że nikt nie wysyła im dobrych zdjęć i są zmuszeni pokazywać mi zdjęcia obcokrajowców. (chodzi o ten dział, gdzie publikują zdjęcia im nadesłane)

Strona 13 z 17 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów