Close

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 53

Wątek: Bez tytułu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Moja wersja:

Moim zdaniem przedobrzyłeś przede wszystkim z saturacją. Choć każdy ma przecież inny gust Obróbka naprawdę w 67 sekund

Ciekaw jestem opini innych.

.
    Jak dla mnie to taką obróbkę wypluwa mi moja służbowa nokia
    Mamiya + Sony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kh29228 Zobacz posta
    Jak dla mnie to taką obróbkę wypluwa mi moja służbowa nokia
    Mam nadzieję, że uśmieszek przy Twojej wypowiedzi faktycznie świadczy o jej tonie. Jeżeli nie to prosiłbym o zapoznanie się z treścią tego kawałka i zwrócenie uwagi właśnie na uśmieszek na końcu. Masz niezłą Nokię

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    [CENTER]
    Obróbka naprawdę w 67 sekund
    .

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Jarku, akurat z saturacją to na plus jest tylko pomarańczowy (+35%), za to kilka innych jest na minus.
    No to poddaję się . Faktycznie na oryginale, który mi przesłałeś niebo idzie w tonację przez Ciebie przedstawioną. Ale poprzez jego mocne nasycenie idzie w kierunku niepasującym do reszty.

Specjalnie tak przedstawiłem Twój obrazek, aby pokazać Ci jakie niebo byłoby przeze mnie akceptowalne do tego zdjęcia.

Jak napisałem : jestem ciekawy opinii innych na ten temat.

PS Przepraszam, że tak magluję Twój obrazek.

Domyślnie

Tak calkiem powaznie Szuwar, to o ile niebo na twojej wersji jest bardzo dobrze zrobione(widze ze obrales kierunek "naturalnie"), to dol jest strasznie blady, malo kontrastowy...takze ja zdecydowanie wole ciepla wersje Wpkx z wyraznie widocznymi cieniami na podlodze.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Tak calkiem powaznie Szuwar, to o ile niebo na twojej wersji jest bardzo dobrze zrobione(widze ze obrales kierunek "naturalnie"), to dol jest strasznie blady, malo kontrastowy...takze ja zdecydowanie wole ciepla wersje Wpkx z wyraznie widocznymi cieniami na podlodze.
    I ja się w pełni z Tobą zgadzam, bo taka była właśnie moja intencja. Pokazać niebo takie jakie bym JA widział. Tylko niebo.

Domyślnie

Wy się doprawdy koncentrujecie na pierdołach, jakichś dupianych bardziej niebieskich niebieskościach, tymczasem na zdjęciu są dużo bardziej elementarne błędy, które pozwalam sobie Wojtkowi poprawić:

Domyślnie

Nie widac zdjecia.
    Ok, juz widac...ale pozamiatales.
    Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 07-10-2010 o 16:31 Powód: Juz widac.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Photoartbox
    Gość

Domyślnie

I pozamiatane . Nawet mi juz ten wieeeelki bezpanski cien, na pierwszym planie nie przeszkadza.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Wy się doprawdy koncentrujecie na pierdołach, jakichś dupianych bardziej niebieskich niebieskościach, tymczasem na zdjęciu są dużo bardziej elementarne błędy, które pozwalam sobie Wojtkowi poprawić:
    Kur/wa Marcin... Bardzo niewygodnie pisać spod biurka, w dodatku będąc oblanym (łącznie z klawiaturą) czerwonym winem...

Za karę będziesz mi WSZYSTKIE zdjęcia obrabiał przed publikacją!
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Czornyj doprawił rogi Fidze... Świat się kończy...

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów