Szukaj
Mam nadzieję, że uśmieszek przy Twojej wypowiedzi faktycznie świadczy o jej tonie. Jeżeli nie to prosiłbym o zapoznanie się z treścią tego kawałka i zwrócenie uwagi właśnie na uśmieszek na końcu. Masz niezłą Nokię
No to poddaję się. Faktycznie na oryginale, który mi przesłałeś niebo idzie w tonację przez Ciebie przedstawioną. Ale poprzez jego mocne nasycenie idzie w kierunku niepasującym do reszty.
Specjalnie tak przedstawiłem Twój obrazek, aby pokazać Ci jakie niebo byłoby przeze mnie akceptowalne do tego zdjęcia.
Jak napisałem : jestem ciekawy opinii innych na ten temat.
PS Przepraszam, że tak magluję Twój obrazek.
Tak calkiem powaznie Szuwar, to o ile niebo na twojej wersji jest bardzo dobrze zrobione(widze ze obrales kierunek "naturalnie"), to dol jest strasznie blady, malo kontrastowy...takze ja zdecydowanie wole ciepla wersje Wpkx z wyraznie widocznymi cieniami na podlodze.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Wy się doprawdy koncentrujecie na pierdołach, jakichś dupianych bardziej niebieskich niebieskościach, tymczasem na zdjęciu są dużo bardziej elementarne błędy, które pozwalam sobie Wojtkowi poprawić:
Nie widac zdjecia.
Ok, juz widac...ale pozamiatales.
Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 07-10-2010 o 16:31 Powód: Juz widac.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
widać, widać
I pozamiatane. Nawet mi juz ten wieeeelki bezpanski cien, na pierwszym planie nie przeszkadza.
![]()
Czornyj doprawił rogi Fidze... Świat się kończy...
![]()
Skontaktuj się z nami