Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 55

Domyślnie d5000 vx kx???:D

Rodacy zabieram sie do kupna mojego pierwszego lustra, z tym , ze ma to byc lustro na dlugie lata chcialbym miec dwa obietywy jeden uniwesralny do robienia zdjec w plenerze, wakacje, imprezy i ogolnie do codziennego uzytku oraz drugi obiektyw do robienia portretow samych twarzy, calych osob jak i aktow wiem ze to forum nikona i pewnie doradzicie mi jakiegos nikona ale nie bierzcie pod uwage firmy, tylko aparat, ktory wart jej swojej ceny, na aparat chce wydac ok 3000zl z obiektywem, ewentualnie z dwoma, raczej w gre wchodzi nowy sprzet na oku mam d5000 i pentaxa kx(chyba ze radzicie cos innego), ktory jest lepszy i dlaczego, jakie ma wady p a jakie n?? mam nadzieje, ze pomozecie mi wybrac pozdrawiam

Domyślnie

a czym sie rozni d90 od d5000 co takiego ma d90 ze jest 1000zl drozszy?? podobno szumy takie same, jakos obrazu taka sama, jedynie wbudowany AF, i gorny wyswietlacz??? jesli przekonaciemnie do d90 to go kupie

Domyślnie

Zajrzyj tu: http://www.optyczne.pl/Testy_aparat%...nne_testy.html i wybierz interesujący Ciebie aparat.

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jakub365 Zobacz posta
    a czym sie rozni d90 od d5000 co takiego ma d90 ze jest 1000zl drozszy?? podobno szumy takie same, jakos obrazu taka sama, jedynie wbudowany AF, i gorny wyswietlacz??? jesli przekonaciemnie do d90 to go kupie
    Nie jesteśmy handlowcami, żeby Cię do czegokolwiek przekonywać.
    Wątków na temat zakupu pierwszej lustrzanki,
    różnic pomiędzy D5000 i D90
    jest na tym forum multum, więc nie spodziewaj się lawiny dobrych porad.
    To forum bardzo mocno wojuje z lenistwem.
    D700, D300 + MB-D10, N 14-24/2.8, N 35/2, N 50/1.4g, N 70-200/2.8 vrI N SB-900, S EF-500 DG SUPER, Mf 055xprob + 804rc2, Lowepro SR D550 AW

Domyślnie

do zastosowan o ktorych piszesz, nawet cokolwiek sie nada. D90 przysporzy ci wielu klopotow. I dlugo bedziesz go sie uczyl.
    Moze sony kup?
    Tez sie nada. Tez zbieram na sony...
    Do aktow podobno jest najlepszy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez d90 Zobacz posta
    do zastosowan o ktorych piszesz, nawet cokolwiek sie nada. D90 przysporzy ci wielu klopotow. I dlugo bedziesz go sie uczyl.
    Moze sony kup?
    Dawno nie czytałem takich głupot

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez d90 Zobacz posta
    Moze sony kup?
    Nie ma jak dobre rady ...
    Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można

Domyślnie

to jest ten moment w którym kolega d90 powinien tu wpaść i powiedzieć "ha! nie wiecie co to sarkazm" ...czemu tego nie robi :>

Domyślnie

A juz sie przestraszylem, ze on naprawde o tym sony do moich zastosowan ogolnke jaki obiektyw bylby lepszy 18-105 w N czy 18-55 i 55-200 w kx?? Plus stalka do n lub p???? Trzymalem w dloni oba aparaty i jeden i drugi fajnie w dloni mi lezy kx wyglada troche biednie a d5000 robi wrazenie

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów