Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie Connor Pass.......

............. Irlandia, półwysep Dingle

zapraszam

1.

2.

pozdrawiam

Domyślnie

Wybieram jedynkę aczkolwiek dwójka też niezgorsza

Domyślnie

Ja na takie jedynki patrzeć już nie mogę więc z wielką radością wybiorę dwójkę
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Powybrzydzam troche, bo dla mnie deko za mało kontrastu, jesli moge sie wtracić to ja to bym widział w Takiej postaci. Ale kadrowo super.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Powybrzydzam troche, bo dla mnie deko za mało kontrastu, jesli moge sie wtracić to ja to bym widział w Takiej postaci. Ale kadrowo super.
    ale ja nie chciałem takiej obanżonej patelni, Twoja wersja mz.straciła cała subtelność długiego tele, mam też suwak kontrastu ale nie o to tu chodziło, tam była taka mgiełka, która w swoisty sposób otulała te górki - tym bardziej się dziwie że zrobiłeś taką wersję, gdyż Ty widzisz te klimaty na codzień, a jakże często jadąc samochodem widzi się te szczyty otulone taki leciutkim całunem mgiełki - po prostu mamy różne oczekiwania

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    ale ja nie chciałem takiej obanżonej patelni, Twoja wersja mz.straciła cała subtelność długiego tele, mam też suwak kontrastu ale nie o to tu chodziło, tam była taka mgiełka, która w swoisty sposób otulała te górki - tym bardziej się dziwie że zrobiłeś taką wersję, gdyż Ty widzisz te klimaty na codzień, a jakże często jadąc samochodem widzi się te szczyty otulone taki leciutkim całunem mgiełki - po prostu mamy różne oczekiwania

NO jasne, gusta sa rozne

Domyślnie

Dwojka mi sie bardzo podoba, jeszcze nie widzialem tego miejsca w takiej wersji. Co do jedynki to wg mnie troche za jasna i duzo bardziej podoba mi sie wersja Loctera. Pozdrawiam

Domyślnie

...... jedna i druga fotografia świetna. Wybiorę jedynkę za subtelność.
    Chwilę wcześniej oglądałem te zdjęcia na laptopie i pomyślałem "kontrastu", ......... ale teraz, już na swoim widzę, ...... że tak jest dobrze.

Domyślnie

Jedyneczka robi super wrazenie
    FX

Domyślnie

Bardzo ładne kadry, pokazane w delikatny i "miękki" sposób.
    I wydaje mi się, że tutaj akurat to umiarkowanie w posuwach suwakiem kontrastu bardzo wskazane było .
    Dzięki temu zachował się moim zdaniem ciekawy klimacik .
    Z kadrów wybiorę pionik za fajne przedstawienie trzech planów .
    Ostatnio edytowane przez PABLOOK ; 05-10-2010 o 20:19 Powód: lit ;)

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów