Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

Pomimo, ze serwer obsluguje php5, defaultowo moze parsowac pliki php jako v4, dlatego w pliku htaccess trzeba wpisac zaklecie, ktore powoduje, ze pliki *.php (a nie tylko *.php5) beda potraktowane "PeHaPe pienc".

Domyślnie

Po czym wnioskujecie, że to problem z PHP?

Domyślnie

Ja po tym, ze przeczytalem tylko ostatnia wypowiedz filka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Mówisz, że nie ma php5?
    A zebym to ja sie znal na tym jak Ty

Domyślnie

Jak napisał dziadu: problem to nagłówki, które są wysyłane później, już po rozpoczęciu transmisji danych (treść strony, obrazki, itp.). Zaś MUSI być: nagłówki, dalej dane, na odwrót wychodzi tak, jak widać, z komunikatami.

Problem leży zapewne w wysyłaniu ciasteczek. Po próbie zalogowania się bez podanego loginu i hasła powinno wywalić informację lub błąd. Idzie zaś:

BŁĄD: Ciasteczka są blokowane lub nieobsługiwane przez Twoją przeglądarkę. Musisz włączyć obsługę ciasteczek, by móc używać WordPressa.
    Opera 10.70.3488, ciasteczka włączone, akceptują się dla wszystkich witryn. Jak nic nawaliły ciasteczka i nie poszły. Ciasteczka wysyłane są właśnie w nagłówkach protokołu HTTP. Wyszukane na szybko: http://codex.wordpress.org/Login_Trouble, nigdy nie administrowałem WP.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów