Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie problem z wordpressem

Mam taki komunikat przy formatce logowania:

http://targilegionowo.pl/wp-login.php

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/aa10m/domains/targilegionowo.pl/public_html/wp-config.php:1) in /home/aa10m/domains/targilegionowo.pl/public_html/wp-login.php on line 333

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/aa10m/domains/targilegionowo.pl/public_html/wp-config.php:1) in /home/aa10m/domains/targilegionowo.pl/public_html/wp-login.php on line 342
    gdy wpiszę login i hasło mam takie błędy:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/aa10m/domains/targilegionowo.pl/public_html/wp-config.php:1) in /home/aa10m/domains/targilegionowo.pl/public_html/wp-login.php on line 333

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/aa10m/domains/targilegionowo.pl/public_html/wp-config.php:1) in /home/aa10m/domains/targilegionowo.pl/public_html/wp-login.php on line 342

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/aa10m/domains/targilegionowo.pl/public_html/wp-config.php:1) in /home/aa10m/domains/targilegionowo.pl/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 690

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/aa10m/domains/targilegionowo.pl/public_html/wp-config.php:1) in /home/aa10m/domains/targilegionowo.pl/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 691

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/aa10m/domains/targilegionowo.pl/public_html/wp-config.php:1) in /home/aa10m/domains/targilegionowo.pl/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 692

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/aa10m/domains/targilegionowo.pl/public_html/wp-config.php:1) in /home/aa10m/domains/targilegionowo.pl/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 890
    naczytałem się o tym przed chwilą, najczęstszym powodem są puste znaki gdzieś między znacznikami php no ale już więcej nie moge sie dopatrzeć.

ktoś pomoże?

Domyślnie

problem tkwi w pliku wp-config.php w głównym katalogu gdzie zainstalowałeś wordpressa.

Domyślnie

W protokole HTTP przesyłanie strony zaczyna się od wysłania nagłówka. Zanim nagłówek (teoretycznie dowolny tekst) zostanie wysłany, serwer ma możliwość wykonania różnych akcji, np przekierowanie strony. Po wysłaniu pierwszej porcji danych (nawet zwykły tekst) lub nagłówka serwer może dalej już tylko przesyłać dane. Kiedy takie dane się pojawiają? Każdy znak w przetwarzanym pliku, nawet jeśli to jest plik php, a znak nie jest zamknięty pomiędzy znacznikami <?php ?> jest daną, nawet znak nowej linii. Sprawdź, czy w linijce nr 1 (wp-config.php:1) nie masz jakiejś spacji albo nowej linii. Ogólnie usuń wszystko co znajduje się przed znacznikiem <?php oraz po znaczniku ?>. Ma tam nie być żadnych znaków.

Domyślnie

rychu:

tyle wiem, już na pamięc go prawie znam.
    Chciałbym żeby ktoś chciał się temu plikowi przyjrzał bliżej bo ja dojść nie mogę.

dziadu: już lookam.

Domyślnie

dalej to samo, nie mam spacji przed i za tymi znacznikami. Ani w wp-login, ani w wp-config.

Domyślnie

Pokaż jeszcze co znajduje się w pliku wp-login.php, linijki 333 i 342 albo też go podeślij na maila.

Domyślnie

Czy to jest całkowicie nowa instalacja?
    Czy były jakieś problemy podczas instalacji.
    O ile pamiętam to na serwerach opartych na Windows były problemy ze kilkoma skryptami i robiłem poprawki.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

a masz htaccess w folderze wordpressa? Ostatnio nagle wywalilo mi podobny komunikat, tylko linijki cos sie nie zgadzaja

Domyślnie

jest plik htcaccess, instalacja była robiona od nowa. Nie znam serwera bo to nie mój, z tego co zauważyłem jest to czyjś prywatny serwer linuxowy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez j_szczygiel Zobacz posta
    a masz htaccess w folderze wordpressa? Ostatnio nagle wywalilo mi podobny komunikat, tylko linijki cos sie nie zgadzaja
    Mówisz, że nie ma php5?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów