Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Nuuuudny plener

Domyślnie Nuuuudny plener

Jestem w trakcie obróbki zdjęć z pleneru. Nie był to typowy plener - para (a dokładniej Młody) strasznie sztywna, praktycznie nie dało się współpracować, więc podszedłem do tego bardziej reportażowo i czyhałem na "te" momenty.
    Kilka zdjęć teraz, niebawem dorzucę jeszcze jeśli da się to oglądać.

1.

2.

3.

4.

5.

Domyślnie

Wszystko się da oglądać, chociaż na niektóre rzeczy nie chce się drugi raz patrzeć Rzeczywiście trochę sztywno. Trzeba było poczekać jeszcze trochę na tym mostku. Każdy mięknie po godzinie w takiej pozycji

Domyślnie

Standardy "parkowo-oliwskie"
    Ale wybrnąłeś.
    D700, D300 + MB-D10, N 14-24/2.8, N 35/2, N 50/1.4g, N 70-200/2.8 vrI N SB-900, S EF-500 DG SUPER, Mf 055xprob + 804rc2, Lowepro SR D550 AW

Domyślnie

a mnie baaaaardzo draznia te przepaly
    500px.com/kubasikorski

Domyślnie

moja koleżanka (fotograf zawodowy) w takich sytuacjach rozpija parę młodą przy pomocy wina lub czegoś lepszego np. dopalaczy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slawek213 Zobacz posta
    moja koleżanka (fotograf zawodowy) w takich sytuacjach rozpija parę młodą przy pomocy wina lub czegoś lepszego np. dopalaczy.
    Raczysz żartować?
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Domyślnie

Pary zdarzają się różne. Ale zastanów się jak zareguje Twój klient, którzy przypadkiem znajdzie swoje zdjęcia opatrzone takim komentarzem? Poleci cię komuś dalej?
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

D700 + 35 + 85 i po co więcej?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez superkomornik Zobacz posta
    Raczysz żartować?
    oczywiście że se żartuje! Ostatnio byłem z koleżankami na 65 jubileuszy szkoły fotograficznej w Katowicach (sam jestem elektronikiem) i rozmawialiśmy co zmieniło się w fotografii i tak np. nie do przyjęcia byłaby praca gdzie pierwszy plan był nieostry. Na moje pytanie jak wy to robicie, padła odpowiedz: wszystko robie na przysłonach średnich a nieostrość w PSie.
    Ostatnio edytowane przez slawek213 ; 05-10-2010 o 16:22

Domyślnie

zaraz!? kto tak o tej nieostrości?
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

D700 + 35 + 85 i po co więcej?

Domyślnie

zapewne artysci z ASP :P

na 2 drazni przepal, a na ostatnie jest jak dla mnie fatalne, moze gdyby to wykadrowac, czy cos.

Uprawnienia umieszczania postów