Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Szemrane D80

Domyślnie Szemrane D80

http://www.allegro.pl/item153789347_...mm_1gb_sd.html

Nikogo nie oskarżam, ani nawet nie podejrzewam ale sprawdzić można, bo to podejrzane dekunio (torbę z kablami ukradli...?) - koleś ma 0 (słownie zero opinii), noi jest z Niemiec...

Być może to czyjeś, a bezczynnie stać nie można

pebees
    Gość

Domyślnie

Hehe, najlepsze jest to:
    "Lokalizacja Bielefeld, Germany"
    "Platnosc na Konto bankowe w niemczech, przesylka z niemiec ubezpieczona nastepuje do 24 godzin po uiszczeniu calej kwoty na podane Konto."

No, a że przekręt, to wiadomo, bo:
    "Nie zgadzam się na wysłanie przedmiotu za granicę"

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Na drugiej aukcji sprzedaje identyczny zestaw nikona d50 - widac zarąbali mu tez i torbę z kablami do pięćdziesiątki. Z tym że o ile d80 idzie na koszt Sprzedwacy o tyle za wysyłke d50 trzeba juz zabulić 29zł. Co ciekawe d80 ma lokalizację "Bielefeld, Germany" a D50 "Herford, Germany". Oferta dziwna i podejrzana a ludzie licytują ostro. Nie ważne że może być kradziony - ważne że taniej jest... - żalosne to.

Domyślnie

no i jest to jedyny d80 jaki znam z zoomem cyfrowym.

zgłosiłem do Allegro

Domyślnie

Dla mnie najciekawasza jest naiwność kupujących drogi sprzęt od kogość z zerem opinii.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Władca Pixeli Zobacz posta
    Dla mnie najciekawasza jest naiwność kupujących drogi sprzęt od kogość z zerem opinii.
    wiedzą że kupują kradzione ale tanio więc "co im zależy?"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Brachson Zobacz posta
    wiedzą że kupują kradzione ale tanio więc "co im zależy?"
    "Platnosc na Konto bankowe w niemczech, przesylka z niemiec ubezpieczona nastepuje do 24 godzin po uiszczeniu calej kwoty na podane Konto."
    Tylko nie ma gwarancji, że po zapłaceniu ten aparat kiedykolwiek zobaczą.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

A potem czytamy posty zrozpaczonych osób, które "zostały oszukane".

Według mnie, to osoby, które licytują w tego typu aukcjach, same się o to proszą.

Domyślnie

Witam!
    ------------------
    Jestem nowy na forum Nikona i... coraz bardziej mi się tutaj podoba)
    A co do opisywanego postu - wystarczy sprawdzić daty rejestracji licytujących. Coś tak jakosik rejestrowali się kilka dni temu i natychmiast kupują.
    Temat dla szefostwa Allegro.
    Pozdrawiam wszystkich i szczęśliwego Nowego Roku wraz z życzeniami zakupu najdroższej wersji Nikona i pełnych CD udanych zdjęć!

Domyślnie

a mnie najbardziej dobija slowo
    objektyw
    przeciez to chyba nie takie trudne... napisac po polsku obiektyw (chyba ze ja sie myle...lol?)....

ale to nic - na allegro jest inny sprzedawca (topowy - duzo tego sprzedaje) i za kazdym razem tez pisze
    objektyw
    :P:P

a co do ludzi - to kompletny idiotyzm - ja kupujac aparat musialbym go najpierw sprawdzic, ale ktos ryzykuje... hyh ktos zarobi czyims nieszcesciem 3000 zl...

a pozniej go wystawi znow na ebay'u albo innej stronce z aukcjami... i znow zarobi...

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów