Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Rozmowa zeszła na karty, a aparat wciąż wypluwa spalone karty ( 4 z rzędu ) które przed włożeniem były dobre.

Domyślnie

Współczuję. Nie wiem jak pomóc.

Cytat Zamieszczone przez Badol Zobacz posta
    Trzeba kupować w miejscach gdzie będziesz miał pewność że to oryginał i wszystko bedzie ok.
    Ja kupuję w Warszawie od kilku lat w jednym miejscu i wszystkie działają bez żadnego problemu (dla chętnych mogę podesłać PM gdzie żeby nie robić tu pseudo reklamy )
    Co Ty powiesz....Bo ja to swoją kupiłem nie w Warszawie...
    D800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maki Zobacz posta
    Sandisk srandisk, mam nową Ultra 30Mb/s 8Gb, a w srodku słychac i czuć jak bebechy latają. Zaliczyłem już błedy CHA. To koniec mojej przygody z tą firmą. Bedzie Lexar.
    Pełno chińszczyzny lata w necie pod nazwą Sandisk i nie trudno o podróbę. Różnią się tylko ceną . Mam taką samą jak Ty i nie widzę żadnej różnicy w pracy między nią a Lexarami. A tym bardziej jakiegoś "latania w bebechach".

Domyślnie

Gdybym kupił nie wiadomo gdzie - nie zżymałbym się tutaj.
    D800

Domyślnie

Cztery z rzędu karty spalone to nie karta . Aparat coś paskudnie szwankuje a nie karta Sandisk . Miałem podróbkę Sandiska prawie idealnie podrobiona dopiero w serwisie wykryli . Mam oryginały i pracuja jak wściekłe . Jak Sandiski niszczy to tylko serwis i jeśli oleją sprawę to już tylko sądowy proces po powiadomieniu serwisu w Niemczech o zaistniałej sytuacji i pozwie w drodze przeciw Nikon Polska o niedotrzymanie umów serwisowych (pogwarancyjnych) . Może jednak uda się uniknać takiej ostateczności i serwis weźmie na tapetę aparat
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 04-10-2010 o 19:30 Powód: orto. ("orginały")

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kamilp Zobacz posta
    Rozmowa zeszła na karty, a aparat wciąż wypluwa spalone karty ( 4 z rzędu ) które przed włożeniem były dobre.
    Wytrwały jesteś...
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Czy te spalone karty (wszystkie 4-ry) z "tej samej" zakupionej partii?
    "Któż jak BÓG!" - Św.Michał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kamilp Zobacz posta
    Ja miałem kłopoty z kartą, ale to mechaniczne - zgięte dwie szpilki w aparacie.
    Obejrzyj dokładnie ten port.

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

ja miałem podobnie w D90 , karta była , po czym wyskakiwał bład karty , po wyjęciu i włożeniu , sformatowaniu , aparat robił kilka zdjęc i w pewnym momecie robił zdjęcia ale ich nie zapisywał w folderze ze zdjęciami były tylko czerwone krzyzyki a przy powiekszeniu "plik nie zawiera danych obrazu" ...
    D4s/D3s/D800/S35 1,4HSM /N50mm 1,8G/N85 1,8G/N 70-200mm 2,8 VRII/S8mm f3,5/Sb910/Sb910/YN560

Domyślnie

a możesz dokończyć - co było przyczyną tego błędu?
    N

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów