Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Biskupin

Domyślnie Biskupin

Biskupin niestety zaplanowaliśmy na krótko, w drodze nad morze ... a szkoda. Można tam spędzić cały dzień i się nie nudzić. Pewnie wielu z Was tam było ale dla mnie to było duże zaskoczenie. Oczekiwałem oczywiście starych chat, trochę palisady no i ... tyle. A tam po pierwsze sama osada prezentuje się świetnie, położenie nad jeziorem, z trzcinami, trawami wokół robi klimat a i w środku tez kilka atrakcjii dla dzieci (lepienie garnków, strzelanie z łuku, rzucanie toporkiem i inne). Można też zobaczyć wioskę, która stanowiła scenografię do filmu Stara Baśń, przejechać się kolejką, zobaczyć piece do wypalania chleba i gliny a wszystko to naturalnie opakowane bez komercyjnej szmiry. A i jeszcze mieliśmy szcęście i trafiliśmy na zawody strongmenów. Nam się strasznie podobało.

Kilka zdjęć z tej wyprawy chciałem Wam pokazać. Wiem, że obróbka jeszcze mocno kuleje.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.
    Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę

Domyślnie

bardzo mi się podoba 6, sympatyczna 5, 4 leci w lewo i jakaś masakra na niebie, na 3 brakuje mi trochę dołu, 2 w ogóle mi nie siadła, a na 1 chyba pomiar światła poszedł z nieba i dlatego ciemności na pierwszym planie, gdyby nie te ciemności to razem z 6 byłyby moimi faworytami

Domyślnie

jw co do 3ki i dla mnie najlepsza
    D60 N18-200VR, N35 1.8, Helios 58 2.0, T90, MZ 48, SB 400

Domyślnie

Dzięki za opinie. No tak obróbkowo wiem, że średnio wypadam. Co do 3-ki to po prostu mam za krótkie rączki i jedyną ewentualnością było wejść do jeziora
    Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę

Domyślnie

1 - leci w lewo. 2 - cos z kolorem nie teges... 3 - dla mnie bomba! fajna kolorystyka, niezle wyszlo niebo! Swietnie!. 4 - hdr? ta poswiata wokol barierki... napromieniowana czy cus? pozostale, to juz takie pstryki...

Zatem jeszcze raz - 3! Swietne
    D800 | X-Pro1 | GW690II | instax | www | flickr | tumblr

Domyślnie

1 i 2 średnie, 3, 4 i 7 super,5 i 6 fajniejsze od 1,2 ale gorsze od 3,4 i 7. Podumowując 4+ - 5-

Domyślnie

3jeczka dla mnie najlepsza

fajny kadr i obróbka
    Człowiek uczy się na błędach - a jak nie, to dostaje po pysku...;p

Uprawnienia umieszczania postów