Szukaj
Lancer Evo 9 bo piekny i na cztery lapy ma kopa... A co do BMW... lubie ale nie przepadam, wole japonce... (wiem wiem, niemcem jezdze)
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Widzialbym to bardziej w kolorystyce zblizonej do naturalnej niz landrynkowej, ktora wybrales...albo moze po prostu zdjac troche nasycenia...kadrowo lekko przeladowane zdjecie, brakuje jak ktos napisal przestrzeni.
Mimo ze jestem osoba ktora znasz tylko z netu i kojarzysz z avatara, to jednak zapytam. Co cie powstrzymuje przed tym zeby wziasc statyw, apart i zrobic mega zaj...ste zdjecie np; fal rozbijajacych sie o skaly. Do dzisiaj pamietam te twoje "morskie" wymiatajace foty. Czemu nie robisz (nie chcesz?) juz takich zdjec? Zerknalem w twoj profil i naprawde masz imponujaca galerie watkow z super zdjeciami.
Dawaj jakas wymiatajaca fote jak fale rozbijaja sie o klif, albo jakis wschodzik/zachodzik z wybrzeza w twoim styluTego sie nie zapomina, to jak z jazda na rowerze
.
Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 01-10-2010 o 18:55
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Skontaktuj się z nami