Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Sobótka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jendryn Zobacz posta
    Też nieźle, ale jak już to 550i M Seba chyba ma nas dość , zaśmiecamy mu wątek
    Eee tam, kto by się przejmował, on też lubi tę markę .
    Ja akurat lubie tylko stare modele wyzej wymienionej marki. Te nowe już nie mają "tego czegoś".

Domyślnie

Lancer Evo 9 bo piekny i na cztery lapy ma kopa... A co do BMW... lubie ale nie przepadam, wole japonce... (wiem wiem, niemcem jezdze)
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    No ja jeżeli pozwolisz pojadę sobie .
    Mi nie leży zupełnie ta fota. Począwszy od kadru, zbyt mocno przeładowanego. Moje oko błądzi jak szalone szukając jakiegoś punktu zaczepienia. Paleta, jakaś drewniana budowla, kawałek koparki, to elementy, które na pewno nie dodadzą atrakcyjności do tej kompozycji. A skończywszy na kolorkach, które są moim zdaniem zbyt mocno "pojechane".
    Chciałeś, masz .
    zgadzam się a i z kolorystyką mocno przesadziłeś, przesaturowałeś

Domyślnie

Widzialbym to bardziej w kolorystyce zblizonej do naturalnej niz landrynkowej, ktora wybrales...albo moze po prostu zdjac troche nasycenia...kadrowo lekko przeladowane zdjecie, brakuje jak ktos napisal przestrzeni.

Mimo ze jestem osoba ktora znasz tylko z netu i kojarzysz z avatara, to jednak zapytam. Co cie powstrzymuje przed tym zeby wziasc statyw, apart i zrobic mega zaj...ste zdjecie np; fal rozbijajacych sie o skaly. Do dzisiaj pamietam te twoje "morskie" wymiatajace foty. Czemu nie robisz (nie chcesz?) juz takich zdjec? Zerknalem w twoj profil i naprawde masz imponujaca galerie watkow z super zdjeciami.

Dawaj jakas wymiatajaca fote jak fale rozbijaja sie o klif, albo jakis wschodzik/zachodzik z wybrzeza w twoim stylu Tego sie nie zapomina, to jak z jazda na rowerze.
    Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 01-10-2010 o 18:55
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Widzialbym to bardziej w kolorystyce zblizonej do naturalnej niz landrynkowej, ktora wybrales...albo moze po prostu zdjac troche nasycenia...kadrowo lekko przeladowane zdjecie, brakuje jak ktos napisal przestrzeni.

Mimo ze jestem osoba ktora znasz tylko z netu i kojarzysz z avatara, to jednak zapytam. Co cie powstrzymuje przed tym zeby wziasc statyw, apart i zrobic mega zaj...ste zdjecie np; fal rozbijajacych sie o skaly. Do dzisiaj pamietam te twoje "morskie" wymiatajace foty. Czemu nie robisz (nie chcesz?) juz takich zdjec? Zerknalem w twoj profil i naprawde masz imponujaca galerie watkow z super zdjeciami.

Dawaj jakas wymiatajaca fote jak fale rozbijaja sie o klif, albo jakis wschodzik/zachodzik z wybrzeza w twoim stylu Tego sie nie zapomina, to jak z jazda na rowerze.
    Pięknie napisane
    ...sam ,jak już mi się trafi landrynka zaczerpuje inspiracje z dawnych fotografii Sebastianito
    Twoje foty kiedyś były mega ...(cenzura) !!!!

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów