Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: w paprociach...

Domyślnie

spoko wyszło, kolorki dają ciekawy klimat

Domyślnie

dziękuje za odzew jeśli chodzi o ostrość to po konwersji do jpeg trochę spadła a po wrzuceniu na forum to już w ogóle stało się z nią coś złego

Domyślnie

a może tak dowaliłaś saturacji żeby było bardziej <jesiennie> ?To jest i mi sie podoba,ale jednak <przesaturowane> za bardzo.Na skórze tez poszło bo nie chroniłaś twarzy,szczególnie na dwójeczce.Ale w sumie ciekawa propozycja
    camera obscura i ta i ta...
    parę fotek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skradajka Zobacz posta
    dziękuje za odzew jeśli chodzi o ostrość to po konwersji do jpeg trochę spadła a po wrzuceniu na forum to już w ogóle stało się z nią coś złego
    Co ma ostrosc do wystawienia na forum? Przeciez to dokladnie ten sam plik, ktory mialas w komputerze po przeskalowaniu, i ktory wrzucilas na imageshack. A ostrosc mogla spasc nie po konwersji do JPG, tylko po przeskalowaniu do takiego pipkowatego formatu. Po obrazie nie widac zebys zastosowala az tak mocna kompresje, zeby miala ona wplyw na ostrosc zdjec. Po co zrobilas takie male? Regulamin forum nie zabrania wystawienia nieco wiekszych.

Co do samych zdjec -- kolory i jasnosc skory + kontrast calosci -- do mnie nie przemawiaja. Sa tak oczojebne, ze nie chce sie na nie patrzec. Gdyby bylo bardziej pastelowo, delikatnie, to pewnie bylyby calkiem przyjemne.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Bardzo mnie to inspiruje.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów