Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Zamiennik EN-EL3e

Witam .
    Warto kupić ten zamiennik, czy lepiej kupić orginał za 200 pln ???

http://www.allegro.pl/item150786040_...12_mcy_fv.html
    Aparat Nikon Obiektyw Nikon Lampa Nikon

Domyślnie

Kupowałem w tej firmie te rzeczy i do N, i do C. W czasie eksploatowania nie do odróżnienia od oryginałów.
    Wini
    Zakupy świąteczne dla 25 członków rodziny robię 24 Grudnia,na stacji benzynowej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    Jesli ustalisz kto to produkuje ...
    Ustalić jest dość prosto...trzeba zobaczyć http://www.foto-tip.pl/sklep/product...roducts_id=806
    Wini

Domyślnie

ogniwa GP ... to firma krzak?
    Chyba że to nie to GP.
    Ja prawie 1,5 roku przejechałem na akumulatorku z Foto-tipa, ładowanie raz w tygodniu, bez widocznych zmian w zachowaniu. Zresztą foto-tip jest uczestnikiem tego forum, można zapytać.
    Wini

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Pewnie jak wielu miałeś farta . A na akumulatorze jest napisane , że ma porzadne ogniwa GP albo chociaż pisze, że na japońskich lub niemieckich jest zrobiony ??? . Może na opakowaniu detalicznym albo zbiorczym ??? Miałem doczynienie z tymi Aku . Jak się kupuje sprzet za kilka tys zł to jakiś bezsens widzę w nadmiernej osczędności.
    Nie pisałem, że GP to krzak. Konfekcjoner to krzak i nie wiadomo z czego to robi.
    Ostatnio edytowane przez robin102 ; 29-12-2006 o 21:02

Domyślnie

Juz odpowiadam w imieniu Foto-TIPa
    Oczywiscie akumulatory sa na ogniwach GP, maja tez pelno 12 miesiaczna gwarancje. Tanie zamienniki maja zazwyczaj max 3 miesiace.
    Pozdrawiam Karol

Domyślnie

Na akumulatorze nie ma takiej informacji i nie moge tego w zaden sposob udowodnic. Moge Cie przekonac tylko gwarancja i opiniami osob ktore kupily.
    Pozdrawiam Karol

Uprawnienia umieszczania postów