Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Targ Rybny Trogir

W zeszłym tygodniu podczas pobytu w Chorwacji, w Trogirze dowiedziałem się, że funkcjonuje tam targ rybny. Nie pozostało nic innego, jak wstać o 5 rano, i zrobić jakieś zdjęcia

**

1.

2.

3.

4.

5.

6.

**

"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

szkoda ze tak malo bylo tam ludzi bo byl by fajny repo. Tak to nie bardzo czuc klimat targowiska, nie mowie tu o straganach ale raczej o tłumach wokol nich. Tu widzac ze sprzedawcy dopiero ich wyczekuja i ze pierwsi sie juz pokazuja.
    Mi najbardziej przypasowalo 1 i 4. 1 ze wzgledu na facia i jego poze/mine a 4 klimatyczne ze wzgledu na kadr.
    Nikon D90, N50 1.8, Tamron 18-270 PZD
    Mój blog o foto: http://mrlir.wordpress.com/ , trochę presetów, fotek, itp.

Domyślnie

ale w tej chorwacji szuuumi... :P

2ka klapa, reszta... mozna ogladnac ale bez rewelacji
    trochę złomu w dużym plecaczku.

Domyślnie

no wlasnie , jakoś tak bez klimatu wyszło a 2 do bani
    .: D700 :. + .: D700 :. + 7x szkło + 8x błysk + 7x radio

Domyślnie

Maciuś, słabo czuć (w przypadku targu rybnego to dosłownie ) klimat tego miejsca. Targ kojarzy się z tłocznym miejscem, mnóstwem ludzi, jazgotem. Zdjęcia technicznie są poprawne, ale kadrowanie i ujęcie tematu -- takie se. Stać Cię na dużo więcej
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

No dobra. Świderku, jak pieszczotliwie Przy następnym repo się postaram.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Przynajmniej to jest jako taki reportaż... w przeciwieństwie do 90% zdjęć w tym dziale.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

4 i 6. Jak dla mnie - o to chodzi

gratuluję!!!

tomisiek

Domyślnie

Trogir, takie piękne miasteczko, a kadry bardzo przeciętne. Mogłeś zrobić wieczorem ten ichni ryneczek, bądź uliczki, czy mury.
    D90 + N18-105 + Tk100 + N70-300vr + dużo chęci... ale mało czasu

Domyślnie

Oczami wyobraźni widziałem dzikie tłumy, harmider, ryby śmigające w powietrzu i inne bajery. Za wcześnie wstałeś chyba
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Uprawnienia umieszczania postów