Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8
    Marcin Stawiarz
    Gość

Domyślnie Paryski Przystanek Autobusowy

Domyślnie

Jak zwykle Twoje zdjęcie na wysokim poziomie, choć nie wiem czy troszkę nie za ciemno.

Domyślnie

Tym razem nie podoba mi się wcale.
    Ciemność straszna i biała plama na niebie całkowicie psują sympatyczny widoczek na przystanek.
    NIKON Coolpix S510

Marcin Stawiarz
    Gość

Domyślnie

ciemnosc, szczegolnie jak sie oglada na jasnym tle
    ciezko bylo naswietlic odpowiednio to zdjecie, bo juz sie zblizal wieczor, cala ulica byla juz bardzo ciemna, a slonce akurat mocno walilo promieniami zza chmur, wiec nawet majac szara polowke, i niedoswietlajac zdjecie o -0.7EV aprart nie wyrobil z taka rozpietosca tonalna sceny...
    ale swiatlo, na ulicy + osoba, i sam klimat jak dla mnie daja rade, dlatego zaraz sie pobawie jeszcze troche z tym zdjeciem, zeby az tak ciemno nie bylo.

Domyślnie

Pobaw się więc
    Bo w porównaniu z większością tego co pokazujesz z europejskich wojaży, to jest takie sobie.
    NIKON Coolpix S510

Domyślnie

No prosze... Wiec nawet Tobie moze sie przytrafic taki ladny elegancki bijacy po oczach przepal w centrum kadru ?:>
    Gdyby nie to zdjecie byloby ok.

Domyślnie

ja powiem tak wszystkie twoje zdjecia jak narazie mi sie podobaja masz charakterystyczny styl i kolorystyke prawie tak ze jak prawdopodobnie jak by ktos mi pokazal wskazal bym na ciebie. Zdradzilbys jak uzyskujesz takie barwy czy szcztucznie popsute czy ingerujesz podczas fotografowania filtrami no i na koncu jak ci nie pozazdroscic wogole tego nikorrka za 3,5 kafla ehh
    emeryt

pebees
    Gość

Domyślnie

A to mi się średnio podoba. Najbardziej razi mnie kolorystyka i ciemność

Uprawnienia umieszczania postów