Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Domyślnie Wschód w Tatrach

19.09.2010 Tatry budzą się ze snu.

"Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy."
    -Albert Einstein-

Domyślnie

Pora dnia fajna, ale jakoś nie podchodzą mi te zdjęcia.
    W 1 niby wszystko OK, kadr całkiem ciekawy, droga prowadzi wzrok, na niebie robi się ciekawie, ale coś tu mi jednak nie pasuje. Nie bardzo wiem co. Mam tutaj mały niedosyt, ciekawe niebo jest jakby za mało wyeksponowane, na samym brzegu kadru. Mimo to z całego zestawu to zdjęcie podoba mi się najbardziej.
    Na 2 nie bardzo podoba mi się kadrowanie. W szczególności dół z drogą i belką.
    Zdjęcie 3 byłoby fajne jakby miało więcej szczegółów na niebie. Tam gdzie miało być ładnie jest biała plama.
    Poza tym mam wrażenie że zdjęcia są odrobinę za ciepłe kolorystycznie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzybu Zobacz posta
    Pora dnia fajna, ale jakoś nie podchodzą mi te zdjęcia.
    W 1 niby wszystko OK, kadr całkiem ciekawy, droga prowadzi wzrok, na niebie robi się ciekawie, ale coś tu mi jednak nie pasuje. Nie bardzo wiem co. Mam tutaj mały niedosyt, ciekawe niebo jest jakby za mało wyeksponowane, na samym brzegu kadru. Mimo to z całego zestawu to zdjęcie podoba mi się najbardziej.
    Na 2 nie bardzo podoba mi się kadrowanie. W szczególności dół z drogą i belką.
    Zdjęcie 3 byłoby fajne jakby miało więcej szczegółów na niebie. Tam gdzie miało być ładnie jest biała plama.
    Poza tym mam wrażenie że zdjęcia są odrobinę za ciepłe kolorystycznie.
    Potwierdzam.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Myślę, że Grzybu temat wyczerpał, także i ja się pod ta wypowiedzią podpiszę .

Uprawnienia umieszczania postów