Close

Strona 7 z 12 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 119

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gilvhs Zobacz posta
    Foka to Ford Focus o czym wiedzą wszyscy użytkownicy Focusów
    W sumie to taki zwierz, co nie dużo pali w wersji 1.8 TDCI
    az bym chcial wstawic emotke z wyskakujacymi serduszkami z oczu pod Twoim 1.8 TDCI, ale to forum jej nie ma. Moze i dobrze - strach pomyslec, ile by bylo postow z ta emotka w temacie o D7000
    Pozdrawiam,
    kaktus
    (fotograf amator - w JPEGach robię)

Domyślnie

Ja to od zawsze powtarzam, że złodziejom powinno się urywać ręce przy samej d***. A szczególnie po tym jak 3 tyg. temu okradli 2 samochody na moim podwórku. Pal licho to co ukradli... ale w jednym samochodzie szkód narobili za 4 razy większą kwotę niż było warte to co zwinęli :/

Domyślnie

Polska to taki kraj, gdzie nie opłaca się mieć drogiego auta, albo go porysują z zazdrości, albo przez przypadek, albo ukradną.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez M_B Zobacz posta
    Polska to taki kraj, gdzie nie opłaca się mieć drogiego auta, albo go porysują z zazdrości, albo przez przypadek, albo ukradną.
    Taniego tez się nie opłaca, bo też ukradną lub porysują.

Domyślnie

Czyli nic sie nie opłaca
    Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Magda.K Zobacz posta
    Pal licho to co ukradli... ale w jednym samochodzie szkód narobili za 4 razy większą kwotę niż było warte to co zwinęli :/
    Ja pamiętam, jak mi zwinęli wkłady do lusterek. Jeden wkład to jakieś 30 zł, ale przy okazji uszkodzili mechanizmy (bo elektrycze) i musiałem kupić całe nowe lusterka, oczywiście pomalować je w kolorze nadwozia i wyszło jedno po 600 zł.

Domyślnie

Skoro się tak mocno emocjonalnie związałeś z Renią to wierze, że "rozwód" jest ciężki do przeżycia. Współczuję.

Ja osobiście nie miał bym nic na przeciwko, jak bym na parkingu zobaczył puste miejsce. Ale to raczej nie jest możliwe, zabezpieczyłem tak furę, że jak na lawetę nie wciągną to nie odjedzie .
    foto, jazz & more .....

Domyślnie

ja bym poszukal w promieniu 1km od domu. jak to renault to jest duza szansa ze im sie rozkraczyl

Domyślnie

Chcesz się pozbyć auta?
    Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352

Domyślnie

Sprzedam Renault Clio 1.5 DCi

A tak poważnie to fajne autko, jeździłem jakiś czas wersją ze starszym silnikiem, mam nadzieję, że to nie Polacy zrobili
    D800 || D810
    Samyang 14 F2.8 || Sigma 24-35 F2 || Sigma 85 1.4 A || Tamron 70-200 F2.8 G2
    https://wedd.photo/

Strona 7 z 12 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów