Niestety - z czasem musimy się pogodzić z drobnymi uszkodzeniami. Z kradzieżami jednak trudno się oswoić.
Szukaj
Niestety - z czasem musimy się pogodzić z drobnymi uszkodzeniami. Z kradzieżami jednak trudno się oswoić.
Krzysztof Paszkiewicz
Imago kupiłaś autko? Pomarańczowe?Chwal się!
Kobieta z Sonnarem też może
Wiśniowe. Tak wyglądało w czwartek. Teraz już nie ma kołpaków.![]()
Bardzo fajne autko, znam je dość dobrze. A paskudami się nie przejmuj, kiedyś odpowiedzą za to co robią ...
Kobieta z Sonnarem też może
kołpaczki rzeczywiście mega![]()
![]()
![]()
Imago, dekielki to nie część kołpaków a felg aluminiowych
jak już jesteśmy przy chwaleniu, to u mnie na kołpaczku było tak:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...d242e0860.html
a dziś już jest tak![]()
http://img294.imageshack.us/i/dsc0783f.jpg/
tego narazie nie ukradli![]()
Ostatnio edytowane przez Pawliko ; 04-10-2010 o 20:03
Nikon D3000 + Nikkor AF-S 18-55mm f3.5-5.6G VR i inne bzdety
początkujący ;>
Dzięki za uświadomienie![]()
Mówiłam, że ładne były. Eh gdybym przewidziała co może się wydarzyć, to bym je zdjęła przed wyjazdem i zabrała do domu...
Wiem, że to "tylko" kołpaki ale dla mnie kradzież, to kradzież. Zabranie czyjejś własności. Podkopanie czyjegoś poczucia bezpieczeństwa i wiary w siebie.![]()
ukradli mi kołpaki, niech będzie.
to prawda, czy coś jest warte 50zł czy 5k - kradzież to kradzież, powinno się łapki ucinać... czyjaś własność, trzeba to uszanować a nie sobie pożyczać bez zgody właściciela.
Przy kołpakach czasem warto złapać je kilkoma opaskami (te takie wsuwane, nie pamiętam jak to się zwie), zawsze dłużej trwa ściąganie na parkingu, może ktoś spłoszy złodzieja... ewentualnie jak nie ma czym przeciąć to ma lipę, jak kołpak się trzyma na kilku takich opaskach to raczej go połamie - fakt, że będziemy mieli i tak po kołpaku, ale satysfakcja z tego taka, że złodziej też nic z tego nie miał
![]()
początkujący ;>
Dużo pracy, serca i plna w to poszło, ale nareszcie wygląda zadowalającodzięki
![]()
początkujący ;>
Skontaktuj się z nami