Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Talking Inspiracja... Tomas Kaspar

Zdjecie powstalo z checi poznania nowej techniki obrobki. A jako, ze lubie kolorowanki to przedstawiam jedna z nich. Cukieras jak sie patrzy, ale pytanie mam... czy te kolory nie sa zbyt mocne? Ciekaw jestem waszych opini.

...a ze szumi to wiem bo musialem +3E/V. Zdjecie bardziej testowe niz do zachwytow...

Domyślnie

Kolory fajne, ale wydaje się trochę przeostrzone.
    Body+szkło

www.mpastuszak.pl

Domyślnie

Jak dla mnie za dużo, za mocno i za ostro ale kadr b.dobry.

Domyślnie

Kolorkowo swietnie!
    Przy okazji, choc nie pytasz fajny i ciekawy kadr.
    Lekko szumi po srodku

Domyślnie

mi sie podoba, jednak jesli przyjrzec by sie blizej to tam w zatoczce miedzy klifami widac bardzo dziwny kolor niebieskiego az wrecz nienaturalny dla wody, kolejna sprawa to slonce to troche razi - moze je troche przygasic ?
    kadr bardzo ladny, widok calkiem ciekawy ...taki rozluziajacy, refleksyjny .....
    ND200, 105 2.8 + PN11 & bellows; 70-300 4.5VR
    Edyta
    jestem na FB judith manson

Domyślnie

Miłe w odbiorze ..kolorki na niebie można deko zdjąć

Ps. Przejrzałem galerie Tomasa i twoje niebo jest jeszcze delikatne
    Ostatnio edytowane przez Reju ; 27-09-2010 o 19:59 Powód: Ps

Domyślnie

Ja tam jestem miłośnikiem landrynkowych landszaftów więc mnie się podoba niemniej ...
    Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    ... Lekko szumi po srodku
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Dla mnie niezbyt - za landrynkowo....kadr BDB

Chyba też niezbyt naturalnie światło Ci się rozłożyło - przykład - za bardzo rozświetlone oczko w środku kadru w stosunku do nisko położonego, zachodzącego słońca (dodatkowo kolor oczka prawie biały podczas kiedy słońce daje żółtą poświatę wpadającą w pomarańcz przy zachodzie/wschodzie)...No ale to subiektywna wizja
    Ostatnio edytowane przez Bartekkw ; 27-09-2010 o 20:59
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

maniak666
    Gość

Domyślnie

"Cukieras jak się patrzy" No podoba się, ale ja łasuch jestem Do espresso podchodzi jak najbardziej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Dla mnie niezbyt - za landrynkowo....kadr BDB

Chyba też niezbyt naturalnie światło Ci się rozłożyło - przykład - za bardzo rozświetlone oczko w środku kadru w stosunku do nisko położonego, zachodzącego słońca (dodatkowo kolor oczka prawie biały podczas kiedy słońce daje żółtą poświatę wpadającą w pomarańcz przy zachodzie/wschodzie)...No ale to subiektywna wizja
    Wiesz zgodze sie z toba ale... nie chce pisac, ze tak tam bylo. Naprawde nic nie manipulowalem z poziomami bo zupelnie o nich zapomnalem. dalem ekspozycje na +3E/v i jakos tak wyszlo....

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów