Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MARS CooL Zobacz posta
    dzieki gadas, zobaczymy co pokaże demo - z opisów wygląda to dosyć rzeczowo. Piszą że wszystko będzie się odbywać z poziomu subiekta i nie ma potrzeby używania panelu www. Sklep na początku będzie prowadzić moja druga połowa więc chciałbym aby to było proste w użytkowaniu.
    To ciekawe rozwiązanie .
    Choć był bym wdzięczny za podanie po instalacji większej ilości szczegółów a najbardziej mnie ciekawi
    wygląd opisu . Czyli jak wpisujesz opis towaru do programu i jak on jest widoczny na www .
    Możliwości rozbudowania tego opisu ile linii ile tekstu ilość dodatkowych zdjęć i co on tam potrafi
    Opisz jak to widzisz i jak widzi to twoja lepsza połowa
    . . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .

Domyślnie

Jak tam ?? I jak działa ze sklepem subiekt ?
    . . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .

Domyślnie

wypróbowałem wersję testową subiekt GT + sfera + oscgt + oscommerce - wszystko pięknie działa, przez dwa tygodnie testów zero zawiech i problemów. Oscgt ma podstawowe funkcje wymiany informacji miedzy programem a sklepem, wg mnie wystarczające do sprawnego działania sklepu. Jednakże poszperałem troche w necie i znalazłem firmę, która ma moduły do współpracy z subiektem nie potrzebującym zakupu sfery. Dla mnie to plus, bo póki co nie potrzebuje jeszcze tego modułu. Jest też dostępny program do importu plików .csv i zdjęć do subiekta, co bardzo skraca czas wklepywania produktów do programu i importu do sklepu. Moduły te współpracują z wieloma skryptami sklepów wiec jeszcze nie zdecydowałem co docelowo zainstaluje. Chociaż kusi mnie mimo wszystko coś takiego jak www.oscgold.pl jako kompletny i bardzo rozbudowany system sprzedaży. Jedyny minus to ze jest to jedynie podrasowany oscommerce z napakowanymi modułami i małymi możliwościami jeśli chodzi o indywidualne potrzeby i funkcje.
    A7II, X-E1, LX-100, był E-M5 i Nikon

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów