tylko na 2 ten włos na oku niepotrzebny
Szukaj
tylko na 2 ten włos na oku niepotrzebny
Dla mnie 1 i 2 są bardzo fajne. Chciałbym umieć takie zrobić
Patrząc na trójkę mam trochę wrażenie, że modelka nie wiedziała co zrobić z rękami. Poza tym wydaje mi się, że twarz wyszła trochę mniej korzystnie - podbródek jest tak jakby trochę mocniej zarysowany. Wg mnie korzystniej wygląda na zdjęciach nr 1 i 2.
...N...i...k...o...n... ale już niedługo (-> Olympus)
Dwójka na tak.
Na jedynce zmarszczone czoło bardziej szpeci niż dodaje uroku.
Ale to moja opinia, inni mogą to widzieć inaczej, jak chociażby autor zdjęcia. Z jakiegoś powodu je wybrał i pokazał.
2 wrecz swietna.jaka plastyka!!3 poprawna.
camera obscura i ta i ta...
parę fotek
dziękuję raz jeszcze za miłe słowa i żeby nie dublować wątku, na tę nieciekawą aurę (deszcz i wiatr za oknem) pod Waszą ocenę wstawiam jeszcze jedno zdjęcie z tej sesji - Modelka Magdalena w słoneczny dzieńZapraszam.
4.
Bardzo pogodne zdjęcie, chociaż ja osobiście nie przepadam za wszelkiego rodzaju sepiami i produktami sepiopodobnymi i w moim odczuciu byłoby jeszcze bardziej pogodnie, gdyby był to kolor albo, paradoksalnie, B&W![]()
clusca
Fufu X
ja również wolałbym te ostatnie zobaczyć w B&W i dodatkowo poświęciłbym chwilę na twoim miejscu i w tak ładnym portrecie wystemplował kilka tych piegów i plamek na twarzy by wygładzić ... ogólnie na duży plus
FX ...
Skontaktuj się z nami