Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Domyślnie

No i po problemie . Rozwiązałem go za pomocą małej przejścióweczki za pomocą której mogłem podłączyć swój dysk bezpośrednio do płyty głównej PC. Potem odpaliłem PartitionMagika, uaktywniłem dysk, sformatowałem pod FAT32 i wszystko hula jak w zegarku!! Problem prawdopodobnie tkwił w tym, że poprzednio w trakcie formatowania padło napięcie zasilania.
    Tak więc dziękuje WSZYSTKIM za pomoc. Cieszę się, że już wszystko (poza spalonym zasilaczem) w porządku. A tak jeszcze na marginesie. Nie polecam programu xsDrive (który polecił mi sprzedawca Digimate). Formatuje partycję FAT (bez 16/32).
    Dziękuje i pozdrawiam wszystkich.

PS: Chipset NVIDIA (takowy poasiadam) obsługuje to bez problemu.
    D50 | Nikkor 18-70 | Nikkor 50/1.4 D | Sigma 70-300 APO DG |SB-600 | SD 2GB Extr. II |DigiMate III+ (60GB)

Domyślnie

Ale problemy są czasem z kontrolerami USB, ja mam płyte Asusa P5 gdc pro i jeden kontroler usb mi tego nie obsługuje, chociaż inne urządzenia pod 2.0 dygają, za to drugi kontroler bez zarzutu - ot takie dziwactwo. Ta moja płyta ma po prostu dwa identyczne chipy - kontrolery USB i nie wiadomo skad takie numerki...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów