wszystkie trzy znakomite, moze autor cos powie o technice jakiej uzyl do zrobienia tych zdjec?
pozdrawiam,
Michal
Szukaj
wszystkie trzy znakomite, moze autor cos powie o technice jakiej uzyl do zrobienia tych zdjec?
pozdrawiam,
Michal
Wszystkie dobre, ale 3 najlepsza - podoba mi się to zestawienie niebieskości wody i grzbietu zimka.
| D300+MB-D10 | S10-20/3,5 | N50/1,8 | N300/2,8 VR | TC17 | YH324C | MF685B | GH-2 Gimbal | MF486RC2 |
Pozdrawiam Mateusz Cofta
3 najlepsza
D....,TC-14II
piękna seria, ostatnie naj
Mam takie pytanko: czy zimorodek ma bliżej do wróbla czy gołębia?
Naucz się czytać
Jedyną wspólną cechą tych trzech gatunków jest to, że należą do królestwa ptaki. Dalej podobieństwa się kończą, bo wszystkie należą do trzech różnych rzędów - kraskowe, wróblowe i gołębiowe. Zimorodek ma tak samo blisko do wróbla czy gołębia jak do każdego innego gatunku z poza swojego rzędu, czyli np do żurawia czy łabędzia.
Najbliżej do zimka mają żołny, dudki i kraski.
Ostatnio edytowane przez sekta ; 26-09-2010 o 18:29
| D300+MB-D10 | S10-20/3,5 | N50/1,8 | N300/2,8 VR | TC17 | YH324C | MF685B | GH-2 Gimbal | MF486RC2 |
Pozdrawiam Mateusz Cofta
Bardzo fajne, czyste kadry.
Śliczne fotki...
nie mogla sie powstrzymac, jeszcze raz musialam popatrzec... naprawde na takie zdjecia chce sie patrzec. jest tutaj na forum pare dobrych fotografow dzikiej przyrody ... naprawde imponujace zdjecia, mam nadzieje ze kiedys sama tak zablysne![]()
Skontaktuj się z nami