Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Wenecja 2010

Domyślnie Wenecja 2010

Przedstawiam parę zdjęć z 2 dniowego pobytu w Wenecji. Trafiliśmy na tani przelot i poleciałem razem z kumplem. Nie była to wycieczka pod zdjęcia, nasz główny cel to wypić na miejscu parę piwek Ale że zabrałem aparat udało się coś pocykać. Zdaję sobie sprawę że fotograficznie nie jest to rewelacja ale chcę pokazać co widziałem

1. Widok zaraz po wyjściu z stacji kolejowej, łódka na pierwszym planie to taksówka

2. Zdjęcie z mostu który widać na poprzednim

3. Kolejne ujęcie na kanał

4. Jedna z ulic po drodze do hotelu

5. Okolice naszego hotelu

6. Ten pomnik stał na placu św. Marka, fajnie księżyc mi się ułożył musiałem zrobić taką fotę

7. Turyści - zdecydowana większość ma lustrzanki - kompakty mniej spotykane

8. Na tym deptaku piwkowaliśmy pierwszy wieczór

9. Statywu nie miałem a zdjęcia nocne musiałem zrobić ;D Ławka sprawdziła się idealnie

10. Kolejne z ławki

11. Most łączący Wenecję z stałym lądem, na początku są parkingi dla samochodów, dalej nie spotkacie żadnego samochodu

12. To drogi jacht - Carinthia VII, wg. wikipedii 12th największy na świecie, oczywiście prywatny

13. Dodam coś z samolotu ;p

12. BONUS - ustrzelone dziewczyny w Wenecji

Domyślnie

Za ile poleciałeś ?
    Dominik
    Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
    flickr

Domyślnie

ładny strzał po środku bonusa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pchelek Zobacz posta
    jakieś 60zł w obie strony
    jak to zrobić? znaczy wyprzedaż była, last minute czy inna obniżka?

a bonus powinien być znacznie większy
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darko Zobacz posta

a bonus powinien być znacznie większy
    Ryanair czesto ma bilety w takich cenach. Kiedys kupilem bilet powrotny Liverpool - Dublin za 2 funty

Domyślnie

O! Świnoujście!!! Nie... Wenecja...
    Wenecja pocztówkowa bardzo. Tak na prawdę, gdyby tylko zejść z głównych traktów, przestaje być aż tak bardzo malownicza. Staje się zagrzybiałą wilgotną ruiną, ale za to z turystycznym klimatem gondolierów, bogatych turystów, straganów z pamiątkami. Za takie pieniądze, można zwiedzać po kilka razy w roku
    Samsung GX-1S|D300|SB-800|YH-324 + 327RC2|MeiKe MK-D300|Kata 3N1-30

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darko Zobacz posta
    Zwykła promocja, bilety z 2 miesięcznym wyprzedzeniem, teraz widzę że mają na stronie najtańsze po 31zł, ale to się ciągle zmienia trzeba szukać ;p

Cytat Zamieszczone przez Tok'Ra Zobacz posta
    Tak na prawdę, gdyby tylko zejść z głównych traktów, przestaje być aż tak bardzo malownicza. Staje się zagrzybiałą wilgotną ruiną, ale za to z turystycznym klimatem gondolierów, bogatych turystów, straganów z pamiątkami.)
    Po części tak jest, w barze gdzie piwo kosztuje 4 euro odpada tynk ze ściany, rury nie są chowane w ścianach tylko idą za stolikami, krzesła wyglądają jak z dostawki - każde inne a toaleta wygląda jak w dawno nie remontowanym akademiku... ale tam jest taki styl i cały świat przyjeżdża to zobaczyć - to się nazywa dobra promocja ;p

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adelbert Zobacz posta
    ładny strzał po środku bonusa
    Się podpiszę Bonus zdecydowanie za mały...
    D200 MB-D200 D60 | 35 85 | SB-800

Domyślnie

chcemy większego bonusa

fajne foty
    brak

Uprawnienia umieszczania postów