Szukaj
Jak dla mnie BOMBA! Wszystkie kadry są SUPER.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Słodkie po maxie... Można się zakochać... 2 i 5 wymiata... Uchwycić emocje u takiego maluszka to sztuka... i to Ci się udało...
Trudno mi się zdecydować, które zdjęcie jest najlepsze ponieważ cała seria jest świetna.
Bardzo mi się podoba.
p/s
jakimi szkłami robiona?
Bardzooooooo ładne zdjęcia.Gratuluje udanej sesji z piękną modelką
![]()
Mam smoka i nie zawaham się go użyć
Pięknie uchwycone chwile z bardzo ładnym światłempogratulować
...jeżeli mógłbym sobie wybrać kilka kadrów z tejże sesyjki to były by to pierwsze dwa zdjęcia i oba bonusiki, po prostu piękności![]()
wszystkie znakomite!
pozdrawiam,
Michal
Bardzo fajna seria.
Jedyne co mi nie pasuje, to krzywizna na 6. Wygląda jakby mała miała się zaraz przewrócićA na BW winietka dziwna - na dole jest, na górze nie ma...
Pozdrawiam
Michał
mistrzostwo![]()
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
W ciagu całej sesji uzywałam tylko 2 szkieł: N85 1.8 i N35 1.8, ale tu zdaje się są strzały tylko z 85tki ( z d90). Uwielbiam to szkiełko. Czasami trudno mi je oderwać od body, mimo że w przypadku biegającej dziewczynki rozsądniejszym wyborem byłoby coś szerszego
Dziękuję wszystkim za odwiedziny !
Skontaktuj się z nami