pokazać?
-NIC
powiedzieć?
-COŚ - Tobie nic.
Szukaj
pokazać?
-NIC
powiedzieć?
-COŚ - Tobie nic.
x
Mysle ze troche przesadzasz. Dostales komentarze za kiepskie zdjecia - fajne sa tam tylko widoki. Bombel Ci dobrze napisal zebys zachowal te zdjecia dla siebie bo przeciez wrzucamy tu zdjecia jakie zrobilismy z pomyslem, przemyslane i takie z ktorych kazdy z nas jest dumny sam przed soba a te Twoje... sam wiesz. Sa tu Twoje fajne fotki ktore mozna oceniac. Nie powinienes sie "pienic" za takie slowa jakie dostales. Powiedz, czy te zdjecia Ci sie podobaja ? Kazdy z nas ma w starej szafie pudlo zdjec z fajnymi widoczkami ale to nie o to kaman...![]()
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
andrzej500 ma chyba emocjonalny stosunek do tych fotek i w tym kłopot. Nie miej mi za złe ale trudno się nie zgodzić z przedmówcami - technicznie fotki leżą , jeśli opceniać ich warstwę artystyczną to IMHO równiez nie są na wysokim poziomie. Tak już jest z emocjonalnymi fotkami - tobie się podobają bo dla ciebie znaczą wiele przez pryzmat twoich z nimi związnych wspomnień - dla nas to tylko zdjęcie. Chłopaki w tym co pisza są może dosadni ale raz że mają rację a dwa że nie piszą tego bo mają frajdę zmieszać kogoś z glebą tylko oceniają twoje fotki. Wsrzymaj konie i postraraj się spojrzeć na to ich oczami...
widzisz, ja już nie chce sie teraz wplątywać w bezsensowną dyskusję, ale z takim podejściem to musisz zastanowić się po co w ogóle jesteś na tym forum. Dlaczego wrzucasz jakiekolwiek zdjęcia skoro traktujesz oglądających jak nieproszonych gości którzy weszli do twojego domu w gumofilcach a łajnem na podeszwach...
z mojej strony EOT
Widzę, że poruszyłem w tobie jakąś czuła strunę, skoro tak ładnie tracisz nerwy.Na pewno ci ulżyło, prawda? A jak te skopane zdjęcia po czymś takim wypiękniały! To dopiero pierwsza uwaga personalna, poprzednio mówiłem o poziomie zdjęć jakie zrobiłeś.
Niestety twój poziom nie jest dużo wyższy. To druga personalna uwaga, dalszych nie poczynię, bo nie chcę się zniżać. Ciao!
bombel
Prosiłem abyś swoje tępe uwagi pod moim adresem zachował dla swoich.
Ale Tobie jest mało.
Przeniosłeś dyskusję do innego wątku.
Chcesz się zabawić?
Po jaki (,,,,) wypowiadasz się na temat mojego poziomu?
Zabrakło Tobie własnego?
Jest krytyka i krytykanctwo, które uprawiasz. Beznadziejne uwagi pozbawione sensu.
Aby krytykować coś lub kogoś trzeba posiadać odpowiedni poziom. Niestety Ty go nie posiadasz. Pokazałeś ten brak przenosząc swoje „cenne uwagi” na inny wątek. Gratuluję.
x
W sumie zabawny watek. Zauwazam ciekawe zjawisko - im gorsze zdjecia tym bardziej zacieta dyskusja.
I tu moglbym juz skonczyc...ale ....
Patrze na te dwa zdjecia i zastanawiam sie dlaczego autor je zamiescil na forum. Sam takich fotografii bym nie pokazal nikomu bo uwazam ze sa: tragicznej jakosci, malo ciekawe w tresci i wykonaniu(chocby kadrowanie).
Z drugiej jednak strony sam przeciez zamieszczalem zdjecia co do ktorych pewnien bylem ze sa - powiedzmy sobie szczerze- zle technicznie ale ciekaw bylem opinii innych i faktycznie czesto moj samokrytycyzm znajdowal potwierdzenie w uwagach kolezanek i kolegow forumowiczow. Dlatego jestem w stanie zrozumiec dlaczego autor domagal sie krytyk. Tylko skad te emocje ?
Az boje sie myslec ze mozna bylo uwazac ze te zdjecia sa...no wlasnie co ? Dobre ?
Warte pokazania ?
Brrrr
Uważaj Nemeth z Twoimi tępymi uwagami.Uprawiasz krytykactwo. Zostaw te beznadziejne uwagi pozbawione sensu.
(to cytaty)
Nemeth
zgadzam się z Tobą.
mam identyczne obserwacje.
x
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
Skontaktuj się z nami