Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Freeride MTB

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Freeride MTB

Witam!
    Jestem nowym użytkownikiem tego forum jak i nowym użytkownikiem D80
    Chciałem sie pochwalić jednymi z pierwszych zdjęć, zrobiłem je podczas weekendowego wypadu na hopki.
    Oczywiście proszę o wszelkie komentarze.

1. Co poleci w dół...

2. Musi wejść na górę

3. Tutaj już inna hopka

4. Jak uniknac "przepalania" nieba??

5. I ostatnia :]

Pozdrawiam
    Piotr

Domyślnie

Po pierwsze zapoznaj sie z regulaminem jakiej wielkości mozna zdjęcia wstawiać.
    Pod drugie fotki jakies super nie sa. Jedynka zrobiona ze strasznie dużej odleglości i biker jest mały w porównaniu do tła. Do reszty mam podobny zarzut. Musisz jeszzce popracować nad fotkami tego typu.

Domyślnie

zdecydowanie wieksze zblizenia by sie przydaly, mniejsza GO i dluzsze czasy przy panoramowaniu.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Nie zgadzam sie z przedmówcami, niemożliwe byłoby uchwycenie ładnych paru metrów lotu przy większym zbliżeniu.

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

niestety na pierwszy rzut oka widać, że pierwsze to fotki ale nie przejmuj sie i trzaskaj na maksa do oporu...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nogger Zobacz posta
    Nie zgadzam sie z przedmówcami, niemożliwe byłoby uchwycenie ładnych paru metrów lotu przy większym zbliżeniu.
    Co za bzdury opowiadasz? Przeciez lot nie odbywa sie w nieruchomym kadrze przez kilka sekund, zeby nie dalo sie go uchwycic przy zblizeniu. Wiesz w ogole na czym polega panoramowanie? I co by zmienilo (oprocz poprawienia kadru) np. wyciecie 50% ze srodka zdjecia nr 1, 4 czy 5?
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Też uważam, że za szerokie plany i za krótkie czasy - brak efektu panoramwoania. A pomijając to co napisano o ujęciach w powietrzu to 2 aż się prosi o trochę większe zbliżenie i o minimalną GO.
    N i L

Uprawnienia umieszczania postów