Szukaj
Winobrania to ja tutaj nie widzęW tych zdjęciach brakuje szerszego kontekstu, teraz nie ma w nich za bardzo treści, ani interesującej formy. Ćwicz dalej
![]()
Tu nie chodzi o samo winobranie, chodzi o to że zdjęcia były robione własnie podczas tego wydarzenia, gdyby temat był "Zielona Góra i WQrocłąw - street"
Pozdrawiam, Michał!
BLOG
Zrobiłeś street i to kiepski, ( ni to portret ni to street ) dlatego rodzaju fotografii często obojętne jest miejsce wykonania liczy się sytuacja którą chcesz pokazać itp.
Kilka portretów jest ok, najbardziej podoba mi się siwa babcia, bo coś emocjonalnego maluje się na jej twarzy.
Resztą zdjęć... dobrze skadrowana, światło jak na streety w porządku. Tylko zastanawiam się o czym te zdjęcia są, co mają mówić?
Przecież to jest street a nie reportaż, one nie składają się w opowieść, ale wg mnie o czymś jednak mówią, trzeba po prostu się wczuć. Takie jest mz.Chętnie poczytam wypowiedzi innych
![]()
Pozdrawiam, Michał!
BLOG
Tytuł chybiony. Nie ma anie Wrocławia, anie winobrania.
Poszło w kierunku rozbudowanego portretu ulicznego. Jest kilka fajnych.
Tutaj jest... podpis
Z tytułem głównie chodziło mi o to gdzie zdjęcia były robione, a nie miały składać się w jakąś opowieść, mógłbym się dowiedzieć które amirez wg Ciebie są fajne?
Pozdrawiam, Michał!
BLOG
Skontaktuj się z nami