Szukaj
Ja bym tam na pewno jeszcze zajrzał. Taka szumiąca obróbka.
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Widok ladny ale widze to na wiosne z zielona podloga![]()
Nikon http://greg77.com/
Wyszło strasznie płasko w tym słońcui tak się namęczyłem, żeby jakoś to wyglądało, ale chyba i tak nie za bardzo dałem radę. Czekam więc za lepszym światłem
![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Niemiłosiernie wyostrzyłeś,zwłaszcza drzewa w oddali nienaturalne.Gdybyś chwilkę zaczekał to na środkowych krzaczkach nie byłoby cienia od chmurki.Bardzo fajny widoczek.
A new shit has come to light...
no niestety niespecjalnie to wyglada, ostre swiatło, poszarpane kolory, jakby przekontrastowane, swieca trawy i woda - ja jestem zdecydowanie na nie![]()
"Kiedy słońce jest w zenicie, fotograf odpoczywa", tak mówią. Ja dodałbym od siebie, że odpoczywa, jeśli nie ma istotnych powodów do fotografowania.
Tutaj nie wydaje się by coś Cię zmuszało, widok może poczekać na ciekawsze światełko chociażby, do tego jakie zwierzę czy rolnika - takie elementy pomagają zdjęciom.
Ano prawdawłaściwie to robiłem zdjęcia po przeciwnej stronie drogi, z której zrobiłem to zdjęcie
Tam światło miałem już przednie, co w niedługim czasie pokażę
![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Przylacze sie do opini przedmowcow, ze wart tam wrocic o bardziej sprzyjajacej porze, teraz niestety niezbyt to wyglada...
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Skontaktuj się z nami