Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Domyślnie Panorama - debiut

Pierwszą zrobiłem, ...... efekt jak widać i na razie mam dość.
    Pełen szacunek dla "składaczy panoram", .... nie jest to łatwy kawałek chleba.

trochę szerzej - 6700 x 700

Pozdrawiam

Domyślnie

Namęczyłes sie, ale warto bylo, ładny kawalek tasiemca.

Domyślnie

Duży format robi wrażenie, szczegółów bez liku. Wydaję się, że na prawej stronie lasu dość dużo niedociągnięć w maskowaniu, ale ogólnie dobre wrażenie.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Dla takich chwil warto żyć... !
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    ........... Wydaję się, że na prawej stronie lasu dość dużo niedociągnięć ...............
    Jak pracowałem na pełnym pliku, to komputer nie dawał rady, .... a po zmniejszeniu, to już nie to samo, .... trochę odpuściłem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wingeo Zobacz posta
    Jak pracowałem na pełnym pliku, to komputer nie dawał rady, .... a po zmniejszeniu, to już nie to samo, .... trochę odpuściłem.
    Rozumiem, zacząłem od lewej i ładniutko szło, prawa trochę odstaje, ale podoba się za przestrzeń.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

A mnie niestety sie nie podoba, technicznie nie mam zastzrezen, jednak kadrowo juz to nie to Wyszla taka waska kiszka.
    Jak nie robiles jeszcze tak to polecam zrobic dodatkowe kadry podlogi i polaczyc w dwoch poziomach, zobaczysz efekt
    Pewnie laczyles z poziomow, zamiast dwoch poziomow warto zrobic to z pionow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    A mnie niestety sie nie podoba, technicznie nie mam zastzrezen, jednak kadrowo juz to nie to Wyszla taka waska kiszka.
    Jak nie robiles jeszcze tak to polecam zrobic dodatkowe kadry podlogi i polaczyc w dwoch poziomach, zobaczysz efekt
    Pewnie laczyles z poziomow, zamiast dwoch poziomow warto zrobic to z pionow
    ...... łączyłem z 26 pionowych kadrów robionych stałką 50mm, .... pewnie lepszy efekt by dało połączenie np 4 kadrów na 20mm

Domyślnie

Ale to wielgachne! Za to bardzo ciekawie wygląda, dobra obróbka. Przydałby się monitor 67:7 aby nie przewijać...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wingeo Zobacz posta
    ...... łączyłem z 26 pionowych kadrów robionych stałką 50mm, .... pewnie lepszy efekt by dało połączenie np 4 kadrów na 20mm
    Widzisz znam ten bol, przerobilem juz setki zdjec panoramicznych, byl okres kiedy robilem na plenerze 400 kadrow z czego 2-3 byly pojedynczymi. Jak napisalem, technicznie super, kadrowo slabo. 26 kadrow potrafi spowolnic kazdego kompa Osobiscie wole pokazac mniej na szerokosci

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów