Szukaj
Poniewaz jestem pierwszy, to bedzie krotko, bo moja wypowiedz (mam nadzieje) uzupelnia inni koledzy
1. Ciasno z prawej. Nawet przyciales czesc siostrzyczki. Cien na pniu moim zdaniem nie pasuje totalnie - chyba taki efekt zamierzony.
2. Fajne. Chociaz ciasno tez troszke, ale fajne. Moment dobry, ostrosc ladna, modelka fana, git
3. SuperBardzo mi sie podoba i pomysl i wykonanie. Trafia do mnie chyba najbardziej z wszystkich zdjec.
4. Tez fajne, ale odnosze wrazenie ze iso duze cos kolo 800-1600... Nie podchodzi mi jeszczcze troche duza przestrzen zostawiona u gory i zbyt malo kolorow na sweterku
Ogolnie bdb, ale 3 przoduje![]()
fakt mogłem troszke szerzej kadrować. nauczka na przyszłoścw 1 cień celowo chciałem pokazać .
hehe a ja ma takie dziwne złudzenie : mam rozumieć ze modelka ma około 20 kliku lat - widać to na jedynce
za to na 2 - modelka jest starsza o jakies 15 lat!!!![]()
moze ta czapka tak postarzyła? siostra ma 25 lat![]()
1 nawet spoko tylko z prawej za ciasno
3 fajny pomysl i wykonanie![]()
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
dużo tych zdjęć, węc nie będę komentował wszystkich.
nierówne bardzo jesli chodzi o poziom - i swietne (9i10) i kiepskie.
szybkie uwagi (reszta nie wymieniona - taka sobie)
3 - oczko - fajne.
7- portret kolegi - dobre mimo, że nie lubie w portrecie przerysowań wynikłych z szerokiego kąta
9- dobre, naturalne
10 - zdecydowanie najlepsza fotografia tutaj - jak dla mnie.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Skontaktuj się z nami