Szukaj
Poniewaz jestem pierwszy, to bedzie krotko, bo moja wypowiedz (mam nadzieje) uzupelnia inni koledzy
1. Ciasno z prawej. Nawet przyciales czesc siostrzyczki. Cien na pniu moim zdaniem nie pasuje totalnie - chyba taki efekt zamierzony.
2. Fajne. Chociaz ciasno tez troszke, ale fajne. Moment dobry, ostrosc ladna, modelka fana, git
3. SuperBardzo mi sie podoba i pomysl i wykonanie. Trafia do mnie chyba najbardziej z wszystkich zdjec.
4. Tez fajne, ale odnosze wrazenie ze iso duze cos kolo 800-1600... Nie podchodzi mi jeszczcze troche duza przestrzen zostawiona u gory i zbyt malo kolorow na sweterku
Ogolnie bdb, ale 3 przoduje![]()
fakt mogłem troszke szerzej kadrować. nauczka na przyszłoścw 1 cień celowo chciałem pokazać .
hehe a ja ma takie dziwne złudzenie : mam rozumieć ze modelka ma około 20 kliku lat - widać to na jedynce
za to na 2 - modelka jest starsza o jakies 15 lat!!!![]()
moze ta czapka tak postarzyła? siostra ma 25 lat![]()
1 nawet spoko tylko z prawej za ciasno
3 fajny pomysl i wykonanie![]()
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
kolejne :
5
tutaj mialem dylemat przy kadrowaniu prawej strony. zdecydowałem sie troszke uciac czapke jak myslicie moze lepiej było zostawić?
pozdrawiam
mateusz
ja bym zostawil i prawa czesc... na gorze tez czapka troche scieta
tak wyglada szerszy kadr:
6
jedyneczka...pierwsze zdjecia od dawna na forum ktore mi sie podoba...a reszta mi psuje smaczekgratuluje...dla mnie w niktorych miejscach kadrowanie za szerokie...no ale to juz kwestia gustu i stylu :P
"taka będzie przyszłość.ktoś będzie odbierał nasze śmieci i jeszcze się cieszył" A.Stasiuk
Skontaktuj się z nami