Kolejna walka z tematem las...
Co myslicie?
Oczywiscie ucze się, nie promuje wiec śmiało proszę
Szukaj
Kolejna walka z tematem las...
Co myslicie?
Oczywiscie ucze się, nie promuje wiec śmiało proszę
Jakoś chyba za zielono (ale to mój lapek, więc pewności nie mam), a już te dwa kamulce po lewej wręcz mi świecą.
Kadr mi się widzi, ale moje niewprawne jeszcze oko podpowiada mi że cosik z obróbką ni za bardzo, jak nie Twoje ( mam na myśli jak potrafisz, oglądając wcześniejsze prace) Te drzewa z prawej tez jakos tak dziwnie. Ale ja się nie znam, dopiero się uczę.
Tez sie dopiero uczę. Przyjete zarejestrowaneDzieki.
Alez tak jest. Kazda opinia bardzo wazna. A las to dla mnie masakra jakas jest![]()
Mnie sie widzi, ale zastanawiam się czy w kwadracie licząc od lewej strony zdjęcia nie byłoby lepiej
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Ja tam tez sie ucze, tego nigdy za malo. A ty juz sie soro nauczyles (pamietam twoj watek "Seksowne E"). A co do zdjecia, calkiem ok strumykowo-lesny fot...ale traktuj moja opinie z dystansem
, bo dla mnie las to tez masakra.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
jest fajnie ale czegoś mi brakuje a czego to nie wiemmoże troszkę więcej góry ? tak do kwadratu jak podpowiada Bartek .... aha i ostatnie dwa drzewa po prawej stronie strumienia troszke za mocno z cienia wyciagane .....ale ja też sie ucze wiec można mnie nie słuchać
Kadrowo jest ok, ale obróbka mz. do poprawy. Woda ma kolory... no właśnie, co to za kolory? Zmieniłem trochę, nie oznacza to jednak, że jest lepiej, też się uczę i się nie znam. A może po prostu tak tam było. Co niewykluczone.
LED ZEPPELIN
A mnie się kadr podobaFaktycznie na dalszym planie widać wyciaganie z cienia i jest wg mnie zdecydowanie za jasno, zawsze fotografując wsród zieleni robie korektę ekspozycji nawet na -1
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Skontaktuj się z nami