No dobra - widzę, że tylko Strus mnie "pojechał" za fotki - a po za nim nikt więc albo takie badziewie albo fajne i nikt nic nie piszeWyjaśnię o co chodziło z tą "kasą" - bo Strus się od razu naburmuszył, że jak nie za kasę to może być nijako. Chodzi o to, że nie uważam że ma być nijako tylko człowiek cały czas się uczy, eksperymentuje i zdobywa doświadczenie - takich fotek można powiedzieć, że praktycznie nigdy nie uskuteczniałem więc porównywanie moje doświadczenia z niektórymi ludźmi jest bez sensu bo odpadam w przedbiegach
i pod względem doświadczenia i tak samo sprzętu - nie ma co ukrywać, że brak miejsca + kilka płacht tektury + czarna pianka + 1 lampa błyskowa + brak nawet pleksy nie stanowią ograniczenia
pleksę czy cokolwiek muszę zanabyć ale to dopiero za jakiś tydzień najwcześniej jak odrobię się z resztą nazwijmy to "życia"
Nie tłumaczę się brakiem sprzętu bo jest to oczywiste i mimo że wiele można osiągnąć tanimi środkami to ja nie za bardzo mam chwilowo nawet kiedy po te tanie środki pojechać
![]()
Dlatego ludzie - nie naburmuszajcie się tylko jak już to pomóżcie o ile macie chęćew. jak moderatorzy uznają, że poziom jest dramatycznie niski to niech poślą wątek w kosmos
nie będę ukrywał że się uczę w tym temacie bo mnie zaciekawił - a to że przeczytałem trochę (włącznie z książkami foto) to jeszcze nie oznacza że będę robił świetne foty bo do tego potrzeba d o ś w i a d c z e n i a, które gdzieś trzeba nabyć
![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami