Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Alkoholowo x3

Domyślnie Alkoholowo x3

Zapraszam do obejrzenia i komentowania takich ostatnich "wypocin" - niestety wszystki są "z doskoku" bo nie bardzo kiedy jest robić coś długo-planowego, ale że coś tam trzeba robić w sensie prób i szukania to działam sobie foty niepowiązane ze sobą - po za aparatem i szkłem, na "wyposażeniu": SB, tektura i pianka dwie pierwsze zrobione można powiedzieć że w kotłowni (żeby było ciemno) a an 3 to walczyłem z tym co było (jasny pokój niestety) - ogólnie w miejscówce w której to zrobiłem cierpiałem na chroniczny brak jakiegokolwiek sensownego tła
    I na 3 nie wiem dlaczego po zmniejszeniu notorycznie butelka wygląda na nieostrą (etykieta) mimo że na full size jest ok... / ma 1 za to nie miałem wpływu na tą mała nalepkę z dołu - jest to jakaś zdrapka promocyjna przyklejona "na amen" do etykiety i musiałbym ją potargać (a i tak już trochę etykietę podreperowałem )

1.

2.

3.
    Dawniej system N - obecnie L(M) + F

Domyślnie

Jako, że uwielbiam JD wybrałbym dwójkę na najlepszą spośród tych trzech ale pójdę za głosem mojego poprzednika i wybiorę fotkę numer 3.
    D90 | N35 | S10-20
    <a href="https://www.facebook.com/manonthewhiteline">Man on the White Line</a>

Domyślnie

bardzo ciekawe ale czy to mozna nazwac abstrakcja ?
    ND200, 105 2.8 + PN11 & bellows; 70-300 4.5VR
    Edyta
    jestem na FB judith manson

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez judith_manson Zobacz posta
    bardzo ciekawe ale czy to mozna nazwac abstrakcja ?
    Nie abstrakcja ale zauważ że w tytule działu pomiędzy "martwa natura" a "abstrakcyjne" jest "," (w sensie że przecinek) czyli dział zawiera "to i to" - a nie że to ma być abstrakcyjna martwa natura lepszego działu niż martwa natura nie znalazłem portret to nie jest, akt też nie, krajobraz czy przyroda też nie ew macro mogło być ale też trochę naciągane bo ani to małe ani nic więc martwa natura wydała mi się najlepsza

Domyślnie

Aleś się nastukał,a wystarczyło napisać: "czytaj uważnie!"
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Żadne mi sie nie podoba a 3 ulega dyskwalifikacji z uwago na to zę zamiast szkła zrobiłeś z butelki lustereczko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Żadne mi sie nie podoba a 3 ulega dyskwalifikacji z uwago na to zę zamiast szkła zrobiłeś z butelki lustereczko
    Ale ja nie jestem pro w "te klocki" dlatego dopiero coś tam próbuję. Na chwilę obecną robienie zdjęć "wciskam" między masę innych obowiązków i to nawet nie czas jest problemem jak to że na chwilę obecną nawet nie mam z czego zrobić porządnego stanowiska do focenia - pomijam już fakt że muszę zwijać interes za każdym razem co też nie pomaga. Starałem się niwelować odbicia za pomocą tektury ale jeszcze się coś przedostało - ogólnie to jeśli przedmiot nie jest szczelnie obłożony to teraz już wiem że zawsze się coś odbije niestety - chociażby nie wiem gdzie to było A foty nie są na jakieś zamówienie za kasę tylko tak jak mówię - cele treningowe

To jeszcze pokażę 3 kolejne gnioty 4 i 5 mocno podobne bo nie mogłem się zdecydować na wersję dobicia wiec dam obie

I jak możecie to piszcie co byście zmienili, albo coś - bo z samego "fajne/nie fajne" to ciężko wywnioskować co jest do zmiany albo to "coś" poprawić

4

5

6

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mariusz888 Zobacz posta
    A foty nie są na jakieś zamówienie za kasę tylko tak jak mówię - cele treningowe
    A jak nie za kaskę to może być nijako. Zerknij do kolegi hlynur. Tak się szkło fotografuje. I też nie za kasę. Mi się kilka takich fotek udało ale do hlynura mi daleko. Czasu nie mam i od dłuższego czasu mnie inny rodzaj foto pochłania.

Domyślnie

Nie mówię że ma być nijako nikt od razu nie staje się pro nie?

EDIT
    Poszukałem wątków Hlynura i praktycznie nic w nich nie ma - w sensie fotek - serwery pozjadały fotki ze starszych wątków niż lotnictwo

EDIT2
    Poszukałem jeszcze dokładniej i są głównie kieliszki - butelek nie znalazłem....
    Ostatnio edytowane przez Mariusz888 ; 23-09-2010 o 15:24

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów