Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jerezano Zobacz posta
    Tak to już jest, że o tej porze roku, tam gdzie nie ma drzew lub krzewów jest raczej żółto lub żółto-brązowo. Nie przesadziłem, a nawet trochę zdjąłem saturacji na 3.
    Rozumiem że chcesz mi też wmówić że o godzinie 15stej we wrześniu jest już takie światło że chmury zamiast białych robią się brudno-żółte....

WB zwalony jak się patrzy Panie Kochany

Ostatnio edytowane przez Strus ; 22-09-2010 o 08:46

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PeterWolf Zobacz posta
    Najbardziej podoba mi się 6 za klimat, trochę chyba bym podostrzył drzewa na drugim planie.

Popraw Choszów na Hoszów. Niepodpisana cerkiew to Ustianowa Górna.
    Dzięki. Już poprawione

Strus - Niczego nie chcę Ci wmawiać. Podjąłem taką obróbkę, bo chciałem tak właśnie zrobić. Niemniej u mnie chmury nie są żółte, ale to odwieczny forumowy problem monitorów... Zresztą nie pisałem o żółci chmur, tylko traw (turzyc).
    Nie przekonują mnie lansowane na forum przesycone, widokówkowe krajobrazy. Ale moich upodobań nie muszą wszyscy podzielać, rzecz jasna.
    Dzięki za odwiedziny.

Domyślnie

Zdjecia nadal mi sie podobaja...ale Strus ma wiele racji i niebo w jego wydaniu o niebo lepiej wyglada. Z dolaczonych trzech dodatkowych najbardziej mi pasuje 6 za prostote kadru.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Masz blisko, możesz wyskoczyć z domu po robocie
    ja kończe prace po 20 a ja kmam wolne to żonka o 15 więc zanim się dojedzie i gdzieś wyjdzie to już ciemności egipskie by nas zastały przy schodzeniu

a co do chmur, to może filtr jak miałeś nakręcony tak uczynił je lekko szarawo-żółte, ale i tak jest ok
    brak

Domyślnie

Ogolnie oceniajac... bardzo ladna, udana seria
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów