Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Bieszczady - widoczki

Ja też mam bieszczadzkie landszafty, ale świeżutkie z zeszłego tygodnia
    Ze trasy Wołosate-Halicz-Tarnica-Wołosate.

Zapraszam na szlak
    1.

2.

3.

Domyślnie

Bardzo przyjemne fotografie.Ładne kadry i kolorystyka mi bardzo podeszła.Może tylko światła bym bardziej wyeksponował.

Domyślnie

Bardzo naturalnie wyszlo, mi pasuje.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

miałem być tydzień temu właśnie ale praca nie pozwoliła, jak mam wolny łikend pogoda nie pozwala i tak w kółko od kilku tygodni

Wrzuć więcej ujęć, nie bądź żyła
    brak

Domyślnie

Brakuje mięcha. Takie trochę wyglądają na przypadkowe. Np. na pierwszym w dolnym lewym rogu kawałek krzaka/drzewa, zupełnie niepotrzebny.
    Jak na krajobraz to trochę za naturalne. Może nasycenia barwy za mało, albo za dużo. Zależy w jaki klimat by pójść.
    Ale wiesz, że zawsze się czepiam
    prawie jak Nikon

Domyślnie

Dzięki za odwiedziny

Cytat Zamieszczone przez yeee Zobacz posta
    Brakuje mięcha. Takie trochę wyglądają na przypadkowe. Np. na pierwszym w dolnym lewym rogu kawałek krzaka/drzewa, zupełnie niepotrzebny.
    Jak na krajobraz to trochę za naturalne. Może nasycenia barwy za mało, albo za dużo. Zależy w jaki klimat by pójść.
    Ale wiesz, że zawsze się czepiam
    Mięcha? to nie reportaż z rzeźni
    A, że naturalne to chyba dobrze? - wnioskuję, że wolisz krajobrazy mniej naturalne, ociekające przesaturowanym kolorem?

Domyślnie

Na 3 nie ma zadnego wyrazniego punktu zaczepienia. I o ile WB sie tu nie sypnal to na bank przesadziles z zolciami. Kadrowo najbardziej mi sie 2 widzi. Nad obrobka proponuje jeszcze raz usiasc

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dlugas1982 Zobacz posta
    miałem być tydzień temu właśnie ale praca nie pozwoliła, jak mam wolny łikend pogoda nie pozwala i tak w kółko od kilku tygodni

Wrzuć więcej ujęć, nie bądź żyła
    Masz blisko, możesz wyskoczyć z domu po robocie

Dorzucę jeszcze trzy, bo cały czas jestem pod wrażeniem tych "pagórków"

Cerkwie mam tutaj: http://www.efefi.one.pl/?p=837 - zapraszam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Na 3 nie ma zadnego wyrazniego punktu zaczepienia. I o ile WB sie tu nie sypnal to na bank przesadziles z zolciami. Kadrowo najbardziej mi sie 2 widzi. Nad obrobka proponuje jeszcze raz usiasc
    Tak to już jest, że o tej porze roku, tam gdzie nie ma drzew lub krzewów jest raczej żółto lub żółto-brązowo. Nie przesadziłem, a nawet trochę zdjąłem saturacji na 3.

Domyślnie

Najbardziej podoba mi się 6 za klimat, trochę chyba bym podostrzył drzewa na drugim planie.

Cytat Zamieszczone przez jerezano Zobacz posta
    Cerkwie mam tutaj: http://www.efefi.one.pl/?p=837 - zapraszam
    Popraw Choszów na Hoszów. Niepodpisana cerkiew to Ustianowa Górna.
    D80 + Nikkor AS-F 18-105 VR
    Twoje Bieszczady

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów