Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

skoro pokazujemy fotki na forum publicznym to nie dla samego pokazania tylko także oddajemy je pod możliwą krytykę

Co do saturacji czy niebieskości to pomimo że to "naturalne" ich tam odcienie, to jednak bym ciut je zmienił, bo za bardzo cukierkowo to wygląda i wręcz nienaturalnie (szczególnie, że pisze o tym już kilka osób)

to jak pokazać fotkę pięknej zaspy śniegu przepalonej słońcem, że aż oczy bolą i twierdzić, że tak musi być bo tak wtedy było
    lub prawie całkiem ciemną uliczkę z zerowymi szczegółami i ma wszystko być ok bo tak było w danej chwili

Twoje ujęcia by dużo zyskały po innej obróbce, bo miejsce i okoliczności były świetne, ale to tylko moje zdanie ( no może nie tylko moje

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez swider ; 30-09-2010 o 22:35 Powód: ort. "nie naturalnie"
    brak

Domyślnie

Zgadzam się z dlugas1982, mnie dodatkowo strasznie palą po oczach przepały na każdym zdjęciu, ale powiem tak - do rodzinnego albumu pamiątka i tak super! pozazdrościć wakacji

Domyślnie

Dziękuję za cenne uwagi,jak już pisałam dopiero się uczę,zarówno fotografia jak i obróbka zdjęć są dla mnie nowością.Wiem,że przede mną długa droga i ciężka praca.Mam nadzieję,że również dzięki temu forum uda mi się poczynić postępy

Domyślnie

Co do niebieskosci - tak tam jest - tez mam foty stamtad i wala potezna niebieskoscia - taka woda
    Az chyba tez wrzuce kilka bo coraz wiecej watkow z kanarow.

"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."

Domyślnie

MARTINK dawaj dawaj, w taką pogodę każdy kawałek słońca na wagę złota
    brak

Domyślnie

A ja polecam film The Cove.
    Jest w sieci-bez problemu znajdziecie.
    Odechce Wam się robić zdjęcia milusim delfinkom...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów