Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Scena rodzajowa

Domyślnie Scena rodzajowa

Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Wiem że taką miałeś wizję, ale mi brakuje ostrości na psie, który dodatkowo będąc jasną plamą na pierwszym planie za bardzo przyciąga wzrok. No i to nie Twoje kolory. Gdzie prawie radioaktywne zielenie i niebieskości??? I nie piszę tego złośliwie.
    Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez tbogdanowicz ; 19-09-2010 o 16:37 Powód: prawie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tbogdanowicz Zobacz posta
    Wiem że taką miałeś wizję, ale mi brakuje ostrości na psie, który dodatkowo będąc jasną plamą na pierwszym planie za bardzo przyciąga wzrok. No i to nie Twoje kolory. Gdzie prawie radioaktywne zielenie i niebieskości??? I nie piszę tego złośliwie.
    Pozdrawiam.
    Wizję? Chyba pomyliłeś mnie z kimś, ja nie brałem wtedy nic poważniejszego...
    Ale jeśli to nie moje kolory, to, pytam grzecznie, czyje?
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Scena rodzajowa
    ...z bardzo specyficznym klimatem który mi się podoba. Kadr i kolory OK, zbyt mała GO nie obejmująca bardziej pierwszego planu już mniej.

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marrab Zobacz posta
    ...z bardzo specyficznym klimatem który mi się podoba. Kadr i kolory OK, zbyt mała GO nie obejmująca bardziej pierwszego planu już mniej.

Pozdrawiam.
    Tutaj sie podpise....go mi nie pasuje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Tutaj sie podpise....go mi nie pasuje
    Gregory, seplenisz.
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Gregory, seplenisz.
    stasza sie
    juz ponad dwa miesiace nie moge przyzwyczaic sie do wygiecia klawiatury microsoftu.......literowki, literowki i jeszcze raz literowki

Domyślnie

Hmm.. dziwny z Ciebie gosc.... Pokazujesz przeróżne fotki, kadry.... bardzo specyficzne. Czasem podobaja mi sie, czasem nie (przyznam szczerze, ze chyba czesciej). Zawsze jednak wchodze na Twoj watek, zeby przekonac sie co tym razem wymysliles (chociaz rzadko komentuje, gdyz nie czuje sie kompetentny). Tym razem napisze jednak.
    Ta fotka ma bardzo fajny klimat, kadr... jest super. Co do GO oczywiscie koledzy maja racje.. z jednym 'ale'. Przy innej GO nie byloby to zdjecie w stylu wpkx.... a tak jest calkowicie Twoje.. rozpoznawalne.
    Pozdrawiam, Pawel

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów