Szukaj
Ostatnio edytowane przez kubamisiura ; 18-09-2010 o 21:58
2,5,7 jak dla mnie najlepsze, ale ogólnie troche mało tego Berlina. Na 8 zwróciłem uwage tylko na panią wycierającą nos, chyba trzeba było wyczekać lepszy moment
3 byłaby świetna w szerszym kadrze. 2 i 7 super![]()
ogólnie się podoba tylko 3 i 4 jakoś "wklejkowo" wyglądają. Młodzi powinni być zadowoleni a to się liczy![]()
wg mnie zdecydownaie nie wykorzystane miejscówki - szkoda
zdjęcia mogły by miażdzyć gdyby obróbka ciut była staranniejsza - kiepskie BW nr10 - gdzie Para prawie nie wyróżnia się z otoczenia....
śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
Pawel Borowka
<')(((<-( <')(((<-( The deeper I go<')(((<-( The better I get
uzupełmniając dodam ze czasu mielismy od 14 jesli ktos byl w berlinie to wie ze ciezko w centrum o parking. A co dopiero porobienia troche fotek w ciekawych miejscach.
Pewnie jeszcze kiedys tam wroce.
wiesz, ale zawsze mozna powiedzieć, że nie mieliśmy światła, że było masę ludzi, że....., że ........
Takie wytłumaczenie jest ważne dla nas aby sie jakoś usprawiedliwić nie zależnie od sytuacji...
Wg mnie możesz sporo zrobić nawet w zatłoczonym metro, bądź na Krupówkach w sezonie, ale jak to zrobisz to już Twoja droga i Twój styl...
Jeżeli nie masz czasu bo nie ma parkingu, zmień miejsce, zmień czas, .....
Może zmień ciut obróbkę, pójdź w innym kierunku, poszukaj klimatu który pomoże w oglądaniu dość przypadkowych zdjęć
śluby, robaki, i dzieciaki a także wyprawy
Pawel Borowka
<')(((<-( <')(((<-( The deeper I go<')(((<-( The better I get
Borowa powiedz o jakiej obrobce masz na mysli? podpowiedz o co ci chodzi. Fakt jak mowią słabej baletnicy ..... itd. Chcialem tylko dodac ze wsystko bylo bardzoszybko. Ale to nie wazne. Piszcie co byscie jeszcze zmienili.
To ode mnie tak na szybko:
1. Za duża głębia ostrości na zdjęciach 3,4, 8.
2. Wypalona suknia na zdjęciach 2 i 10.
Nie widzę 9 zdjęcia.
Skontaktuj się z nami