Szukaj
Licter.. mam prosbe wez ta mdelke i przywiez ja do mnie prosze...
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Na 1. jeszcze jest w granicy tolerancji, ale na 2. przekroczyło wszystkie normy
Za to podoba mi się 3. ale z nieco mniejszym kontrastem na twarzy.
No skoro już zajrzałam to napisze co myśle.
1-Jakoś dziwnie wygląda twarz modelki, jakies takie dziwne plamy.
2- jest masakrycznie nie ostra a modelka ma dziwną mine.
3- jak dla mnie jakoś sztywno wygląda modelka.
4-fajna ale nieostra.
5-taki zwykły portret.
Zgadzam się z Hanim, pojedź z nią do niego![]()
1 i 2 na pewno są nie ostre natomiast mimo braku ostrości podoba mi się 4 fajny kadr i obróbka
ehhhhh nie nie nie zwracaj uwagi te foty sa poprostu mistrzostwem swiata...
sa swietne nie ma im nic co zarzucic...
kadry obrobka OSTROSC poprostu modelowy przyklad kompletnego braku gustu. i wyczucia smaku.
wylaczam z tego nr 5
by nie bylo ze ja zaczalem lub o co mi chodzi.. juz keidys wspominalem nie cierpie jak ktos mi mistrzuniu pisze
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
O gustach się nie dyskutuje. Bo widzisz każdy ma inny gust. Dla mnie np oczka które widuję w Twoich portretach to szczyt tandety, takie portretowe disco polo, a dla ciebie jako przedstawiciela tego gatunku, brakiem gustu może być coś innego. Nie rozkładam zdjęć na czynniki pierwsze, może to pozostałość po analogu, którego jeszcze używam. Dla mnie w portrecie liczy się klimat, ulotna chwila, życie i 4 pod tym względem zasługuje na uwagę. Reszta fakt słaba ale nie jest to napewno przejaw kompletnego braku smaku i gustu.
Pozdrawiam i panu hanibalowi życze więcej dystansu.
Skontaktuj się z nami