Szukaj
jedynie 6 jest ciut ciekawsza z tą dziewczyną czytającą a reszta to pstryki z ulicy a niektóre wręcz wyglądają albumowo
Obejrzałem. Quebec City - mam nadzieję, że to ten w Canada?
Moje uwagi:
Zdjęcia 1-3 wg mnie kolorowe i nasycone aż... nasycone. Zdecydowanie nr 2 jest dla MNIE najciekawszy!
Zdjęcie 4 - ze względu na perspektywę... trochę chyba zagubione.
Zdjęcie 5 - Spokojne i ciekawe, szkoda, że ta ostatnia po prawej dziewczyna jest widoczna częściowo.
Zdjęcie 6 - Fajne! Chyba o to Ci chodziło!
Zdjęcie 7 - w połączeniu z 5 (gdyby to BYŁY te same dziewczyny) mogłoby stanowić zaczątek reportażu.
Zdjęcie 8 - Ludzie naturalni - zawsze ciekawi!
Zdjęcie 9 - w sumie nie wiem, co o nim myśleć.
Zdjęcia 10-12 - 11 jest intrygująca!
Ogólnie - nie jestem pewien, ale mam wrażenie, że cały dzień używałeś jednego ustawienia balansu bieli. Albo jak obrabiałeś zdjęcia, coś zzzobiłeś z kanałami kolorów.
Mam oddczucie, że po prostu szedłeś ulicami i robiłeś zdjęcie, w czym nie ma niczego złego. Wybrałeś te, które uznałeś za ciekawe i interesujące - OK, twój gust.
Ale jak już jesteś w Quebec City, to kupa jest tam ciekawych motywów.
Pstrykaj dalej
Nie przecztamy wszystkich książek, nie umówimy się z każdą dziewczyną i nie wypijemy całej wódki....
Ale KTO - jeśli nie my? Ale KIEDY - jeśli nie teraz?
11 i 1 maja jakis pomysl. A pomysl to treść albo kadrowanie.Wiekszość fotek jest jakby przypadkowo pstryknięta.OCZYwiscie można i tak,nie każdy tam był i z ciekawości loooknieJednak czasem warto pokombinować
![]()
camera obscura i ta i ta...
parę fotek
Tylko na 11 faktycznie cos sie ciekawego dzieje ale jest zle pokazane, a szkoda.
9 i 4 dla mnie
Nikon D90, N50 1.8, Tamron 18-270 PZD
Mój blog o foto: http://mrlir.wordpress.com/ , trochę presetów, fotek, itp.
Tylko 5 ze względu na kadr, kompozycję, kolory, kształty, faktury. To jedyne zdjęcie, które mnie tu na kilka sekund zatrzymało. Pozostałe są po prostu słabe.
podpisze sie pod tym co zostalo napisane
ale mam pytanie
dlugo czekales az dziewczyna na 6 spojrzy w obiektyw ? (tak z ciekawosci )![]()
D80 +N 35 1.8 +S28-105 2.8/4 +Ndi622 i zbieram na reszte
Skontaktuj się z nami