Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Quebec City

Domyślnie Quebec City

Witam,

oto kolejna porcja architektury z Kanady - tym razem miasto Quebec. Zapraszam do oglądania i komentowania.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Domyślnie

Tylko 5.Może jeszcze 7. gdyby nie przepalona góra.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

A według mnie - masz oko do architektury...
    W tym zestawie nie podoba mi się tylko 4. i 1.
    Dominik
    Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
    flickr

Domyślnie

Ogólnie cały zestaw fajny.
    Fot 6 bardzo dobry przykład jak umiejętnie można wykorzystać możliwości obiektywu, bardzo fajne zdjęcie.

Domyślnie

za duderem, z malym wyjatkiem na ostatni pic gdyby nie niebo
    ND200, 105 2.8 + PN11 & bellows; 70-300 4.5VR
    Edyta
    jestem na FB judith manson

woda
    Gość

Domyślnie

Zupełnie mi nie podchodzą te "fiszaje". Za to 4 i 5 uważam za świetne ze wzgledu na kadrowanie. 4 przesunąłbym tylko lekko w prawo aby pozbyc się tego kawałka budynku. Ale to szczegół.
    Generalnie 4 i 5 to dla mnie modelowy wręcz przykład jak niedostatek szerokości szkła może być tylko pozornym ograniczeniem i jak przekuć to w siłę zdjęcia.
    Wielkie brawa.

Domyślnie

No nie,4 to kompletny bałagan-jakieś nieostre latarnie na środku,budynek wciśnięty między nie,a pomnik,drugiego budynku widać tylko wieżyczkę,skrawek jakiegoś namiotu,że nie wspomnę o tym fragmencie bud. w LD.To najgorsze zdjęcie w zestawie.I za co te brawa?

Oszczędny w słowach Awatar Mikee
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Numer 3 i 7 ładnie, kompozycyjnie

woda
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    No nie,4 to kompletny bałagan-jakieś nieostre latarnie na środku,budynek wciśnięty między nie,a pomnik,drugiego budynku widać tylko wieżyczkę,skrawek jakiegoś namiotu,że nie wspomnę o tym fragmencie bud. w LD.To najgorsze zdjęcie w zestawie.I za co te brawa?
    Duder, obaj musimy się pogodzić z tym, że co innego nam się podoba. Mi takie cięcie bardzo pasuje.

Domyślnie

No cięcie zgoda,kwestia gustu,ale ten bałagan?Nie to nie może Ci się podobać,chyba się nie przyjrzałeś.Do tego ani ta latarnia,ani iglica nie mają odrobiny oddechu...im dłużej patrzę tym więcej minusów zauważam.
    Ostatnio edytowane przez Duder ; 19-09-2010 o 02:20

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów