Szukaj
Tylko 5.Może jeszcze 7. gdyby nie przepalona góra.
A new shit has come to light...
A według mnie - masz oko do architektury...
W tym zestawie nie podoba mi się tylko 4. i 1.
Dominik
Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
flickr
Ogólnie cały zestaw fajny.
Fot 6 bardzo dobry przykład jak umiejętnie można wykorzystać możliwości obiektywu, bardzo fajne zdjęcie.
za duderem, z malym wyjatkiem na ostatni pic gdyby nie niebo
Zupełnie mi nie podchodzą te "fiszaje". Za to 4 i 5 uważam za świetne ze wzgledu na kadrowanie. 4 przesunąłbym tylko lekko w prawo aby pozbyc się tego kawałka budynku. Ale to szczegół.
Generalnie 4 i 5 to dla mnie modelowy wręcz przykład jak niedostatek szerokości szkła może być tylko pozornym ograniczeniem i jak przekuć to w siłę zdjęcia.
Wielkie brawa.
No nie,4 to kompletny bałagan-jakieś nieostre latarnie na środku,budynek wciśnięty między nie,a pomnik,drugiego budynku widać tylko wieżyczkę,skrawek jakiegoś namiotu,że nie wspomnę o tym fragmencie bud. w LD.To najgorsze zdjęcie w zestawie.I za co te brawa?
No cięcie zgoda,kwestia gustu,ale ten bałagan?Nie to nie może Ci się podobać,chyba się nie przyjrzałeś.Do tego ani ta latarnia,ani iglica nie mają odrobiny oddechu...im dłużej patrzę tym więcej minusów zauważam.
Ostatnio edytowane przez Duder ; 19-09-2010 o 02:20
Skontaktuj się z nami